Battleborn krijgt lading downloadbare content

Battleborn krijgt 13 oktober nieuwe downloadbare content met de naam Attikus and the Thrall Rebellion. Deze vertelt het verhaal van Attikus en hoe hij de Thrall opstand leidde.

Daarnaast is andere content aangekondigd. Ergens in de herfst komt er nog een stuk verhaal bij genaamd Toby’s Friendship Raid. Andere downloadbare content staat gepland voor de winter en kan doorlopen tot 2017. Elk nieuw stukje verhaal zet een andere held in de spotlight. De DLC is volgens Gearbox vrij kort, maar zeer herspeelbaar.


Binnenkort komt er ook een reeks aan gratis downloadbare content uit, waaronder drie nieuwe heroes en de nieuwe multiplayer-modi Face Off en PVP. De Face Off-modus zet twee teams tegenover elkaar om een lading vijanden uit te schakelen. Hierbij moeten ze coördineren en wisselen tussen aanval en verdediging. Vijanden laten maskers vallen die verzameld moeten worden voor punten. Het eerste team dat 500 punten heeft wint, maar het is ook mogelijk om maskers van elkaar te stelen. Face Off komt 13 oktober uit en PVP ergens tijdens het herfstseizoen.

Battleborn kwam uit in mei naast de titaan Overwatch. Check onze review van Battleborn als je nieuwsgierig bent wat wij van de game vonden.

  1.   
    Dr_Oetlul's avatar

    Daar zullen die tien spelers wel blij mee zijn

  2.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Ik wilde net vragen of deze game nog online spelers heeft. De game is namelijk maar een tientje bij Mediamarkt