Laatste update voor Battleborn verschenen; Gearbox focust nu op Borderlands 3

Het is geen geheim dat Battleborn niet het succes is geworden waar Gearbox op hoopte. De ongelukkige timing om de game vrijwel tegelijkertijd met Blizzard’s Overwatch te laten verschijnen, heeft de hero-shooter geen goed gedaan. Nadat eerder al duidelijk werd dat er geen nieuwe content meer wordt gemaakt voor Borderlands, heeft Gearbox ook besloten geen verdere updates meer uit te brengen. Dit betekent dat de update van vandaag de laatste is.

Battleborn verscheen vorig jaar mei en heeft eigenlijk nooit potten kunnen breken, ondanks dat het een prima game is. In de hoop dat de game een boost zou kregen, is Battleborn eerder dit jaar free-to-play geworden, maar ook dit had niet het gewenste effect. Hoewel de game geen updates meer krijgt, geeft Gearbox wel aan dat de servers nog een tijdje online blijven.

Met deze beslissing lijkt het erop dat de studio zich nu volledig gaat richten op Borderlands 3. Hoewel de game nog steeds niet officieel is aangekondigd, lijkt het overduidelijk dat Gearbox bezig is met de vierde game uit de franchise.

  1.   
    Mark89NL's avatar

    Borderlands 3 is insta buy voor mij

  2.   
    Flapjack's avatar

    let it die already!!