No Man’s Sky is na Uncharted 4 de grootste launch voor Sony

No Man’s Sky wordt wisselend ontvangen bij de pers, maar is hoe dan ook nu al een succes. De survival- en ontdekkingsgame van Hello Games is voor Sony Interactive Entertainment namelijk één van de grootste launches op de PlayStation 4, na Uncharted 4: A Thief’s End. Wetende dat de digitale aankopen nog niet eens zijn meegeteld.

Het spel is voor Sony de grootste nieuwe IP release en staat op plek vijf van grootste IP’s op de PlayStation 4, achter Destiny, Watch_Dogs, The Getaway en The Last of Us. Het is door dit nieuws ook geen verrassing dat No Man’s Sky bovenaan de lijst staat in het Verenigd Koninkrijk. Het verslaat onder andere Grand Theft Auto 5, Overwatch en LEGO Star Wars: The Force Awakens.

Hieronder de top tien in het Verenigd Koninkrijk.

  1. No Man’s Sky
  2. Grand Theft Auto 5
  3. Overwatch
  4. Lego Star Wars: The Force Awakens
  5. Uncharted 4: A Thief’s End
  6. Rocket League
  7. FIFA 16
  8. Doom
  9. Call of Duty: Black Ops 3
  10. Minecraft: Xbox Edition
No Man’s Sky verscheen op 10 augustus voor de PlayStation 4 en op 12 augustus voor pc. Ons eerste artikel kun je heel snel op GamersNET verwachten, de uiteindelijke review verschijnt na Gamescom.

 1.   
  iDraxo's avatar

  ik wil no man’s sky ook 🙁 heb alleen geen ps4 xd en geen goede pc die het aan kan

 2.   
  Kamelot2's avatar

  Je mist niks hoor. Kan beter half jaar tot een jaar wachten tot er meer content is. op het moment is het amper speelbaar plus er is bijna niks te doen dan alleen maar farmen en wat werelden ontdekken. Moet wel zeggen erg goed bedacht maar mis gewoon heel wat dingen in de game. Het is voor mijn gevoel nog niet af.

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  ”Kamelot2″ schreef, "Je mist niks hoor. Kan beter half jaar tot een jaar wachten tot er meer content is. op het moment is het amper speelbaar plus er is bijna niks te doen dan alleen maar farmen en wat werelden ontdekken. Moet wel zeggen erg goed bedacht maar mis gewoon heel wat dingen in de game. Het is voor mijn gevoel nog niet af."

  Yep wat een flop in mijn ogen. De eerste uren waren super tof, maar de verveling sloeg snel toe.

 4.   
  RikH's avatar

  Hype Alert, Als je de reviews bekijkt is het niet echt in de smaak gevallen.

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik snapte alle hype ook niet, en nu nog steeds niet. Het zijn de gamers DIE de hype hebben gecreëerd en niet de ontwikkelaars for once.

 6.   
  gamerfriend01's avatar

  Vooral dat ze gelogen hebben over de multiplayer valt bij veel mensen zwaar tegen. Er was beloofd dat je mensen kon tegenkomen hoewel er een kleine kans was. Maar dit is helemaal onmogelijk omdat No man’s sky geen multiplayer functies heeft. Ik heb de limited edition en daar zie je ook dat het multiplayer logo mooi overplakt is met een nieuwe stikker. Dikke oplichters!!

 7.   
  Kardinalus's avatar

  Grootste irritatie punt is in mijn mening die belachelijk kleine inventory en dat je bijna niks kan stacken. Elke 10-15 minuten naar een vendor vliegen als je beetje rondloopt.

 8.   
  PaNNa's avatar

  Ik begrijp niet waarom mensen ‘zo’ hyped waren voor dit space craft gedoe.

 9.   
  sjaak19832015's avatar

  Ja dan ben ik toch blij dat ik mijn geld in mijn zak heb gehouden. Ik was hier ook al wel een beetje bang voor en ben blij dat ik voor de nieuwe Deus Ex deze maand heb gekozen.

 10.   
  kiesmaarwa's avatar

  1 woord: Hoe?

  Dit ziet er zo bagger uit op elke stream die je kijkt :s Ik snap het appeal echt niet… ken je van die saaie sidequests in RPG’s waar je een X amount van een item moet zoeken? Dit is net zoiets… oneindig lang…

 11.   
  King of Heroes's avatar

  Tja, je bent er voor of je bent er niet voor.

  Mijn ding is het al helemaal niet. 🙂

 12.   
  Downzilla's avatar

  Hoe kunnen mensen het ook denken dat een spel goed kan worden als er geen Call of Duty voor staat.