Beveiliging Gamescom opgeschaald


Nog een paar weken en dan is het alweer tijd voor Gamescom! Vanaf donderdag 18 augustus kunnen consumenten vier dagen lang genieten van de tofste games van het aankomende seizoen. Zojuist heeft de organisatie een persbericht naar buiten gebracht met daarin de aankondiging van aangescherpte veiligheidsprocedures.

Een groot deel van de charme van Gamescom is natuurlijk de cosplayers, die er in grote getale aanwezig zijn. Dit jaar zal het echter voor het eerst verboden zijn om imitatiewapens mee te nemen. Kleding in thema van jouw favoriete games is natuurlijk nog wel toegestaan. Ook wordt bezoekers dit jaar gevraagd om hun tassen waar mogelijk thuis (of in het hotel) te laten. Dit om de strengere controle bij de ingang wat sneller te laten verlopen.

Gezien de vreselijke gebeurtenissen in Duitsland de afgelopen tijd lagen deze strengere eisen in de lijn der verwachtingen. GamersNET zal met zes redacteurs aanwezig zijn om jullie op de hoogte te houden van al het laatste gamenieuws. Zijn er Gamersnetters die van plan zijn naar Keulen te reizen? Laat het weten in de reacties en wellicht kunnen we een drankje doen!

  1.   
    Cyart's avatar

    is een goede keus, aangezien de hoeveelheid mensen die de Gamescom bezoeken, hopelijk zullen mensen er ook naar luisteren en niet met rugzak aan komen zetten

  2.   
    MaTriXX's avatar

    Dan maar een mini microphone mee nemen en filmen met een telefoon in plaats van een goede camera die best ruimte in neemt in een camera tas :).

    Op zich is dit goed dat ze dit doen je moet eens voorstellen als daar een malloot ineens een wapen uit een tas trekt, de gevolgen zullen niet te overzien dan zijn.

    Succes over 2 weken GN crew en dat jullie ook maar weer veilig thuis mogen komen.

    Ik ben benieuwd naar al het game nieuws dat we te zien gaan krijgen.

  3.   
    Downzilla's avatar

    Gebroken Nieuws!: Moslim verkleed als Mario breekt 16 mensen hun nek door op hun hoofd te springen.

  4.   
    Jarek's avatar

    Ikzelf durf niet echt meer naar grote evenementen te gaan tegenwoordig. Hopelijk gaat alles gewoon goed en heeft iedereen veel plezier op Gamescom.

    Je zou er niet eens aan moeten kunnen denken, maar het is nu eenmaal zo dus is het goed dat er verbeterde beveiliging komt. 😳

  5.   
    gamerfriend01's avatar

    Fanta$y schreef, "Ikzelf durf niet echt meer naar grote evenementen te gaan tegenwoordig. Hopelijk gaat alles gewoon goed en heeft iedereen veel plezier op Gamescom.
    Je zou er niet eens aan moeten kunnen denken, maar het is nu eenmaal zo dus is het goed dat er verbeterde beveiliging komt. 😳 "

  6.   
    gamerfriend01's avatar

    gamerfriend01″][quote=”Fanta$y schreef, "Ikzelf durf niet echt meer naar grote evenementen te gaan tegenwoordig. Hopelijk gaat alles gewoon goed en heeft iedereen veel plezier op Gamescom.
    Je zou er niet eens aan moeten kunnen denken, maar het is nu eenmaal zo dus is het goed dat er verbeterde beveiliging komt. 😳 "

    [/quote]
    Dit heb ik ook, ik vermijd alle grote festivals en evenementen komende tijd. Er gebeurt zoveel van tegenwoordig. Sorry van de dubbel post, kan ik de vorige verwijderen?

  7.   
    Downzilla's avatar

    log via browser in dan kan je hem vgm verwijderen of tenminste aanpassen.

  8.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Downzilla schreef, "Gebroken Nieuws!: Moslim verkleed als Mario breekt 16 mensen hun nek door op hun hoofd te springen."

    Ik vind dit heel discriminerend. Super Mario is het geloof van de vrede

  9.   
    mmx's avatar

    Ik vind het een trieste zaak dat het zo moet tegenwoordig !Het hoort een game festijn te zijn waar mensen zonder angst kunnen genieten van al dat moois .

  10.   
    Blloody's avatar

    Ik zou er zijn samen met dark_demon_nl op de donderdag.