Verkoop Red Dead Redemption na backwards compatibility rijst de pan uit

Fans van Red Dead Redemption schreeuwen om een vervolg en dat wordt ook wel duidelijk na het backwards compatible maken van de game op Xbox One. De verkoopcijfers van de westerngame van Rockstar rijzen de pan uit op de Xbox 360, want de totale gameverkopen in de ‘PC and video game sales’-categorie van Amazon zijn met 6.329 procent gestegen en de game staat nu op plek zeventien in Amazons verkoop rank, waar hij voorheen nog op plek 1.093 stond.

Bovendien doet de Game of the Year Edition van Red Dead Redemption, die de Undead Nightmare DLC bevat, het zeer goed met een stijging van 1.877 procent in de verkopen. Zo lijkt backwards compatibility toch nog nut te hebben.

 1.   
  Mjolnir's avatar

  Ongelovelijk, maar niet onvoorstelbaar. Tis ook wel een keigoed spel!

 2.   
  Sa.'s avatar

  Lekker hoor! Ga em vanmiddag meteen ff in de install gooien! Dit is toch eigenlijk ook de voorloper van GTA Online wat MP betreft.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Toch jammer dat ie nooit voor pc is uitgekomen. Zou hem graag nog eens een keer doorspelen maar ik vind mijn 360 eigenlijk gewoon best wel kut.

 4.   
  Downzilla's avatar

  MAAR MICRODOFT ZEI DAT ALLE TOEKOMSTIGE GAMES DIE OP DE XBONE KOMEN OOK NAAr PC KOMEM!!??!!?? MaR IKKANNERGRNS EEN DOWNLOSD VINDEN OP STEAM WTF HELP??

 5.   
  MaTriXX's avatar

  Super vette western game, hopelijk snel wat meer info wat deel 2 betreft.