Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild | Video preview

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is zeer gedurfd. Link kan springen, sprinten, maar moet bovenal overleven in een enorme open wereld. Peter mocht 35 minuten spelen en is enorm enthousiast over de nieuwste Zelda-game van Nintendo.

 1.   
  iDraxo's avatar

  Volgens mij hebben we die klote fee niet meer naast ons : Listen Link!

 2.   
  Neros's avatar

  Heel blij dat ze een nieuwe richting op gaan met deze mooie franchise. Nintendo kennende wordt het nieuw, maar herkenbaar. Ik kijk er enorm naar uit!

 3.   
  tijn80's avatar

  Ik zou BIJNA overwegen weer een Nintendo-console aan te schaffen 😉

 4.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik ben benieuwd hoeveel beter de NX versie word.

 5.   
  Papachico's avatar

  Neros schreef, "Heel blij dat ze een nieuwe richting op gaan met deze mooie franchise. Nintendo kennende wordt het nieuw, maar herkenbaar. Ik kijk er enorm naar uit!"

  Nu alleen nog ff het “herkenbare” laten zien. Het “nieuwe” vond ik persoonlijk niet zo boeiend mja. Ik wil gewoon een Link in een groen pakkie, zonder springen, zonder voice, beetje shit kapot maken en hier en daar wat gorons en zora’s. Hoezo vernieuwend zijn als t oude perfect was. Gooi er een goed verhaal in en ik ben verkocht. Geen eten maken om een paar hartjes dr bij te krijgen. Niks voor mij.

 6.   
  Sixty's avatar

  Af en toe heeft een franchise gewoon grote vernieuwing nodig, of het goed uitpakt is nog maar de vraag. Om dan gelijk te zeggen het oude was perfect, als iets perfect is dan hoef je geen nieuwe meer te maken, want beter dan perfect kan niet.

  Ik ben heel nieuwsgierig en benieuwd om secrets te gaan ontdekken.