Horizon: Zero Dawn uitgesteld naar 2017

Een jaar geleden onthulde de Amsterdamse ontwikkelaar Guerrilla Games zijn nieuwe baby: Horizon: Zero Dawn. De game zag er veelbelovend uit, wat het extra zuur maakte dat we er sindsdien niets meer van gehoord hebben. Het komt derhalve niet als een verrassing dat Guerrilla de game vandaag heeft uitgesteld.

Het spel zou oorspronkelijk dit jaar moeten verschijnen, maar is nu uitgesteld naar 2017. Wel hebben we een releasedatum gekregen: 1 maart. De ontwikkelaar wil er naar eigen zeggen voor zorgen dat “de graphics en gameplay-kwaliteit voldoen aan de kwaliteit waar Guerrilla’s games om bekend staan”. De extra ontwikkeltijd moet dit mogelijk maken.

Om de pijn van het uitstel wat te verzachten, heeft Guerrilla een nieuwe trailer vrijgegeven van Horizon. Check deze hieronder!

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Was echt enorm te verwachten, als de game er maar beter op wordt 🙂

  2.   
    Ryan2000's avatar

    Zoals Bram zegt was het wel een beetje te verwachten. Zonde, maar we krijgen er denk ik wel een gave game voor terug!

  3.   
    mattioza's avatar

    Ziet er heel indrukwekkend uit! 🙂

    Alleen jammer van de te vroege aankondiging. Zag je al van ver aankomen dat het een game voor 2017 was, zou ideaal geweest zijn voor de komende E3.

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Was inderdaad te verwachten. Te weinig van gehoord, maar hopelijk nog awesome beelden op de E3. Zo erg vind ik het uitstel niet.

  5.   
    Myzzle's avatar

    zolang ze het spel maar netjes afwerken ipv afraffelen. Ben erg benieuwd

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Wil er nog wel wat meer van zien maar ziet er best interessant uit