Cyberpunk 2077 niet op E3; CD Projekt RED toont wel nieuwe game

CD Projekt RED heeft goed nieuws en slecht nieuws voor ons. Het slechte nieuws is dat Cyberpunk 2077, het nieuwe kindje van de ontwikkelaar, niet zal worden getoond op de E3. Maar daar staat tegenover dat het bedrijf wél een gloednieuwe game zal tonen. Om wat voor game het gaat, is natuurlijk nog niet bekend.

Marcin Iwinksi, een van de oprichters van CD Projekt RED, heeft gezegd dat er nog te veel werk aan de winkel is wat betreft Cyberpunk 2077. Daardoor is de game nog niet klaar om op zo’n groot podium als de E3 te worden getoond. Het zou dus zomaar kunnen dat de game wordt uitgesteld naar 2018. Daar staat tegenover dat Cyberpunk 2077 nog beter, groter en revolutionairder moet worden dan The Witcher 3.

En we zijn natuurlijk niet minder nieuwsgierig naar de gloednieuwe game die CD Projekt RED wél gaat tonen op de E3. Eerder bleek uit een financieel rapport al dat het bedrijf dit jaar nog een game zou uitbrengen. In dat rapport werd aangegeven dat het gaat om een spel met een ‘een nieuw type videogame-formaat’. Dat kan natuurlijk van alles betekenen, maar het moge duidelijk zijn dat CD Projekt RED zichzelf graag blijft vernieuwen.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze nieuwe game van de Poolse ontwikkelaar? En vinden jullie het jammer dat we Cyberpunk 2077 volgende maand niet te zien krijgen? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Aii jammer dat we niks van Cyberpunk gaan zien. Tegelijkertijd ben ik ook onwijs benieuwd met welke game de ontwikkelaar dan gaat komen. Aangezien ze zeggen dat het om een ander video game format gaat zou het kunnen dat ze iets met VR gaan doen?

    Tijd zal het leren, ik ben benieuwd!

  2.   
    tranceguy's avatar

    Je gaat me toch niet vertellen dat een game waarvan de pontwikkeling dus kennelijk later begonnen is, eerder wordt geshowd en wellicht zelf ook eerder uitkomt dan CP 2077? Das vast niet zo’n groot project dan want dat kan niet anders. Neemt niet weg dat ook zoiets interessant kan zijn en daarom snap ik het op zich wel want als ze CP 2077 showen moet ie ons wel wegblazen natuurlijk… Al hadden sommigen er wel op gehoopt en dat valt wel een beetje tegen dus voor de consument, bedoel zo moet je het ook zien… We wachten het wel af, ik ben wel benieuwd en ga de E3 zowiezo op de voet volgen…