Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Fallout 4 Far Harbor Official Trailer

19 mei verschijnt het derde DLC-pakket voor Fallout 4 dat schuil gaat onder de naam Far Harbor. In deze add-on kun je afreizen naar een radio-actief eiland, waar je te midden van het conflict tussen de Synths, de Children of Atom en de lokale bevolking komt te staan. Bovenstaande trailer toont alvast wat een vooruitblik op de extra content voor Fallout 4.

Bethesda belooft dat Far Harbor de grootste uitbreiding ooit is die ze ooit gemaakt hebben voor een game. De DLC komt op 19 mei uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4 en kost 24,99 euro en is (uiteraard) gratis voor diegenen die over een Season Pass beschikken.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wauw… En ik had maar 30,00 euro getikt voor de season pass.
  Dus dit bespaart echt veel, dus meegerekend met de vorige en nog toekomstige dlc’s. 😀

 2.   
  Musicman88's avatar

  ^^ En dat dankzij die gouden tip van GN….tenminste voor mij. Anders had ik het niet geweten dat de prijs omhoog zou gaan.

  Thnx GN 😉

 3.   
  Rory's avatar

  gelukkig dat ik hem de laatste dag nog ff opgepikt had 😀

 4.   
  Chubbinator050's avatar

  Dat ziet er weer vet uit!

 5.   
  Hexnn's avatar

  Blij te zien dat de Church of Atom een grotere rol speelt als in de main game. Vond het maar magertjes terwijl er zoveel potentieel was

 6.   
  Tom's avatar

  Hexnn schreef, "Blij te zien dat de Church of Atom een grotere rol speelt als in de main game. Vond het maar magertjes terwijl er zoveel potentieel was"

  Insgelijks. Was jammer om te zien dat er niet meer gedaan werd met die gekke cult. Ze hadden een paar karige outposts, leuke wapens en that’s it. Hoop dat ze nu ook wat meer backstory en unieke karakters/voorwerpen krijgen.