Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Xbox One May Games with Gold

In de maand mei zijn er weer vier nieuwe games te downloaden voor Xbox-gamers! Het gaat om de puzzelklassieker Peggle, de race-game GRID 2, het aandoenlijke Costume Quest van Double Fine Studios en het tactische Defense Grid 2. Check de aankondiging in de trailer hierboven.

  1.   
    iDraxo's avatar

    PEGGLE!

  2.   
    jody swarts's avatar

    grid 2 vond ik echt een toffe game. jammer genoeg heb ik nu alleen nog een xbox one en geen creditcard dus kan hem niet op mijn xbox one downloade.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    jody swarts schreef, "grid 2 vond ik echt een toffe game. jammer genoeg heb ik nu alleen nog een xbox one en geen creditcard dus kan hem niet op mijn xbox one downloade. "

    Credit Card is normaal niet meer nodig heb vorige maand Alan Wake gedownload, zat gratis bij Quantum Break en ze hebben mij nooit iets gevraag van een identiteitskaart.

  4.   
    noah81's avatar

    gamerfriend01″][quote=”jody swarts schreef, "grid 2 vond ik echt een toffe game. jammer genoeg heb ik nu alleen nog een xbox one en geen creditcard dus kan hem niet op mijn xbox one downloade. "

    Credit Card is normaal niet meer nodig heb vorige maand Alan Wake gedownload, zat gratis bij Quantum Break en ze hebben mij nooit iets gevraag van een identiteitskaart.[/quote]

    Raar, ik moet toch echt nog een creditcard invoeren

  5.   
    jody swarts's avatar

    ja bij mij vraagt hij ook steeds om creditcard in te voeren

  6.   
    Chubbinator050's avatar

    moet je ff een PayPal account aanmaken en koppelen aan je betaalpas en die vervolgens koppelen aan je Microsoft account.

  7.   
    jody swarts's avatar

    heb het geprobeerd, maar vind het nogal ingewikkeld. maar toch bedankt