Naast naakte mannen nu ook naakte vrouwen in Rust

Nadat eerder de penisgrootte in Rust al werd gekoppeld aan je SteamID, is het nu tijd voor het geslacht. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om Rust te spelen als een vrouw.


De feature werd vorig jaar al aangekondigd, maar is nu eindelijk in de game verwerkt. Je kunt als speler echter niet kiezen voor een geslacht. Het geslacht waarmee je speelt, hangt namelijk af van je SteamID.

Ontwikkelaar Garry Newman beseft dat een geslachtwijziging sommigen zwaar kan vallen:

We understand this is a sore subject for a lot of people. We understand that you may now be a gender that you don’t identify with in real-life. We understand this causes you distress and makes you not want to play the game anymore. Technically nothing has changed, since half the population was already living with those feelings. The only difference is that whether you feel like this is now decided by your SteamID instead of your real life gender.
Het toevoegen van het vrouwelijk geslacht is een eerste stap naar een herziene versie van het player model. Ben jij al van geslacht veranderd?

  1.   
    Bram_M99's avatar

    FEMINISTEN AAN DE MACHT

  2.   
    AllardK's avatar

    Nu is het zeker 18 ?

  3.   
    nielsiebro's avatar

    opeens zijn er superveel vrouwen accounts op steam 😛

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik heb Rust naar een lange tijd weer geprobeerd en tot mijn verbazing heb ik een vrouwelijke personage gekregen. Helaas ben ik afgehaakt naar 15 minuten nadat ik telkens werd gedood door een of meerdere personen met vuurwapens terwijl ik gewoon “naakt” rond liep met alleen een steen en fakkel. Het lijkt net of ze gewoon nieuwe spelers op het strand zitten op te wachten.

    Het verste wat ik ooit heb gecraft is een speer, toen werd ik in m’n rug aangevallen en gedood. Rest van de tijd heb ik nog niet eens de tijd gehad om wat te craften. Spawnen, lopen, gedood, spawnen, lopen, gedood, spawnen, lopen, gedood, ongeacht de server of locatie. Heb zelfs een server geprobeerd waar maar 10 mensen op speelde en precies weer hetzelfde…

    Naar 10x respawnen had ik het helemaal weer gezien, mijn langste leven was 3 minuten en 45 seconden. Ook meteen andere servers geprobeerd waar precies hetzelfde gebeurde.

    Afgehaakt en eraf gegooid!

    Helaas kan ik geen refund aanvragen, heb het minder als 2 uur gespeeld maar heb het 1,5 jaar geleden gekocht….

  5.   
    WauWsy's avatar

    Rust is super leuk! enne naakte mensen worden idd vermoord. Komt dat er veel mensen naakt rond lopen, laat je ze leven trekken ze ineens een AK tevoorschijn en ben je dood.

    Maar het hangt ook enorm af van welke server.. Zou je graag op onze Rustigo server willen uitnodigen.

    PS Dat geld natuurlijk voor iedereen..!

  6.   
    iDraxo's avatar

    zo zo XD