Rust verschijnt volgend jaar op PS4 en Xbox One

Ken je Rust nog; de survival game van Facepunch Studios die in 2014 in een aantal maanden meer dan een miljoen keer over de digitale toonbank vloog? Eindelijk is er ook goed nieuws voor console-gamers, want het spel zal volgend jaar verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One. Via onderstaande trailer worden de ports aangekondigd (via videogamer).

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar heel lang hoeven we niet meer te wachten.

  1.   
    Anoniem-422112546's avatar

    lijkt me een gemiste kans om deze nog op ps4/xbox one uit te brengen, zeker met de release van de nieuwe console generatie volgend jaar. Maar het is wel leuk voor de mensen die geen zin/geld hebben voor de upgrade volgend jaar.

  2.   
    Turk–Life's avatar

    @Anoniem-422112546:

    Uhhhhh oke? Mensen blijven gewoon nieuwe ps4 games kopen hoor. Ja ook mensen die van plan zijn om ps5 te halen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Anoniem-422112546:

    Als ze hem nu weer opnieuw voor de nieuwe consoles moeten maken zijn ze wel effe bezig, beter gewoon op de huidige consoles uitbrengen.
    Ook de gene met nieuwe console zullen nog wel een ps4 of xbox one spel kopen, ze kunnen wat inbouwen dat spel wat beter voorbeeld hier op draait zonder hele spel hoeven veranderen voor de nieuwe hardware.

  4.   
    Anoniem-1921605385's avatar

    Heb er geen problemen mee dat er nog titels voor uitkomen.
    Zo heb jje tenminste een keus, heb zowel een xbox als een Playstation staan, maar wil de volgende generatie 1 console onder de tv hebben staan. Wat dat gaat worden zien we dan wel weer