Is dit de vader van Mario en Luigi?

Iedereen heeft een vader, al vergeten we dat soms. Dat zou dus betekenen dat gamefiguren ook een vader moeten hebben. Waar komen Dragonborn, Link en Mario anders vandaan? Het antwoord op die laatste lijkt sinds vandaag beantwoord!

Redditor l33tredrocket kocht een officeel Nintendo-dienblad in een antiekwinkel. Een rare plek, maar blijkbaar een goudmijn. Op het dienblad zijn verschillende personages te zien. Centraal staat Mario, met andere figuren uit de serie eromheen.

Op het eerste oog niks raars, totdat je blik valt op een klein frame boven de trap. In de lijst zit een foto met daarop een oudere man met eenzelfde loodgieterpak als Mario en Luigi, gezichtsbeharing en een grote ‘P’ op zijn pet. Papa Mario?

Wat blijkt? Dit figuur is gelicenseerd door Nintendo, maar heeft tot niemands weten een echte naam of oorsprong. Wat denken jullie? Hebben we hier de man die deels verantwoordelijk was voor de verwekking van de grootste gameserie aller tijden?

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Zo kunnen ze nog altijd een nieuw persongae toevoegen aan de game.
    zo zullen er vast nog wel meer verloren personages zijn. Die we nooit gezien hebben..

    mario is en blijft toch nog altijd een gouwe ouwe. Zou opzich best wel weer eens de nieuwere mario games willen spelen. Echter ga ik daar echt niet een nieuwe console voor aanschaffen.
    jeugdsentiment.

    heb toen die games helemaal kapot gespeeld. mario en dokey kong waren altijd GOUD.

  2.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Vet! Zou tof zijn als ze een nieuwe Mario RPG uitbrengen, en dat we dan Mario en Luigi’s origin story zien met hun ouders!