Sterke loot op komst in The Divisions Dark Zone

Goed nieuws voor mensen die wel wat extra vuurkracht kunnen gebruiken in The Division: game director Petter Mannerfelt heeft onthuld dat de Dark Zone vanaf volgende week extra sterke loot drops krijgt.

Update 1.1, die op 12 april verschijnt, zorgt ervoor dat er elk uur een extra sterke loot drop plaatsvindt. Doordat deze spullen nog geen kans hebben gehad om besmet te worden, gaan ze direct naar je inventaris – een extractie via de helikopter is dus niet nodig.

Natuurlijk ben jij niet de enige die hier oren naar heeft en dus zullen er grote gevechten ontstaan rond het pakketje. Om het extra interessant te maken zijn bepaalde nieuwe items (zoals de Falcon Lost Incursion) enkel beschikbaar via deze loot drops.

Check de Ubisoft Blog voor meer informatie over de loot drops en de andere veranderingen die update 1.1 doorvoert.

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    pff the division was ook zo een eendagsvlieg, tja…

  2.   
    Tom's avatar

    Eendagsvlieg is wel wat kort door de bocht. Er is uiteindelijk toch gewoon een aardig spel uitgerold en ik vind het persoonlijk jammer dat ik ‘m niet wat vaker met vrienden kan spelen.

  3.   
    Rory's avatar

    geen 1dagsvlieg maar vond hem nadat je lvl 30 had bereikt wel heel erg eentonig miss beter na de update

  4.   
    Neolite's avatar

    Hoezo eentonig? na het bereiken van Lvl 30 heb je elke dag daily missions, moet je nog levelen in de darkzone en kun en straks de aangekondigde raids doen.

  5.   
    Musicman88's avatar

    Ik zit nu na zo’n 30 uur op de klok ook op level 30, de singleplayer heb ik bijna klaar, moet nog een hoop intel verzamelen, dat is op zich wel een beetje eentonig, maar als ik zometeen de darkzone in ga om daar eens wat te gaan levelen kan ik dat niet echt eentonig noemen. Het is alleen jammer dat ik bijna niemand ken om deze online mee te spelen. Ben op deze manier altijd een beetje afhankelijk van de randoms waarmee ik moet spelen.

  6.   
    Rory's avatar

    en welke missies zijn daily? missies die je al keer op keer heb gedaan , darkzone vind ik te weinig uitgewerkt , je kan alleen ventjes neer maaien voor betere loot, en in je 1tje begin je niks had daar dan ook matchmaking gemaakt

  7.   
    Neolite's avatar

    Voor matchmaking in de Darkzone ga je naar je map en dan naar rechts op het blokje matchmaking en selecteer Darkzone.

  8.   
    Rory's avatar

    serieus nooit geweten

  9.   
    INeedAJuanDance's avatar

    Neolite schreef, "Hoezo eentonig? na het bereiken van Lvl 30 heb je elke dag daily missions, moet je nog levelen in de darkzone en kun en straks de aangekondigde raids doen."

    Kijken of we daar net zo lang op moeten wachten als we op de heist van GTA 5 moesten wachten! 😥 😥