Ontwikkelstudio Assassin’s Creed 3 en Black Flag werkt aan groot nieuw project

Ubisoft Singapore, een ontwikkelstudio die in 2008 is opgericht, werkt momenteel aan een van de grootste console/pc-projecten van Ubisoft. In het verleden werkten de dames en heren van de Singapore-studio aan Assassin’s Creed 3 en Black Flag, onder andere met de gevechten op zee.

Tijdens de Game Developers Conference sprak directeur Olivier de Rotalier over de plannen van Ubuisoft om een studio op te zetten in de Filipijnen. Daarbij gaf hij wat details prijs over de werkzaamheden in Singapore:

We’ve been very happy to be involved in many titles. We’ve built two main expertise in Singapore: one in AAA games, the other in PC online with Ghost Recon: Phantoms. We’ve built 10 AAA games in seven years. And now our studio is leading one of the biggest Ubisoft projects on console and PC.
Het is onduidelijk of Ubisoft Singapore zich bezig zal houden met een bestaande franchise of iets geheel nieuws. Momenteel wordt er al werk gemaakt van een nieuwe Assassin’s Creed en ook Watch_Dogs staat op de lijst om in 2017 een vervolg te krijgen. Daarnaast krijgen ook South Park en Ghost Recon een nieuwe game.

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Osiris!

  2.   
    Hitman047's avatar

    Osiris was een project van Ubisoft Montreal. En is ruim 3 jaar geleden al gecanceld… ๐Ÿ™

    Er staat nog wel een groot nieuw project op de planning voor het huidige fiscale jaar. Daar is nog maar weinig over bekend. Het enige dat we weten is dat de game gebruik maakt van ‘strong digital live services’, maar dat kan van alles betekenen. Misschien dat Singapore daar de leiding over heeft?

  3.   
    Stubborn's avatar

    Dog’s Creed ๐Ÿ™‚

  4.   
    Musicman88's avatar

    Stubborn schreef, "Dog’s Creed ๐Ÿ™‚
    "

    Lach er maar mee, maar ik wacht nog steeds af of er ooit een connectie komt tussen CtOS uit AC en die uit Watch_Dogs. Wie weet bedenken ze daar nog eens iets mee. Lijkt me wel een gave connectie als de Templars achter de ctOS uit Watch_Dogs zouden zitten. ๐Ÿ˜›

  5.   
    RikZonderC's avatar

    Straks met schepen varen over de Nijl in Egypte?