Red Dead Redemption 2 verschijnt op LinkedIn

Er gaan al langere tijd geruchten dat Rockstar werkt aan een nieuw deel in de Red Dead-serie. Deze kwamen voorheen uit externe bronnen, maar nu komt het nieuws ook vanuit Rockstar zelf.

NerdLeaks ontdekte dat Ruben Tavares, Senior 3D Artist bij Rockstar Games, op zijn LinkedIn-profiel aangaf gewerkt te hebben aan Red Dead Redemption 2. Het kan zijn dat Tavares hier per ongeluk zijn mond voorbij heeft gepraat, maar het is ook goed mogelijk dat het hier om een typfout gaat. Hoewel het in de eerste instantie onwaarschijnlijk lijkt dat iemand per ongeluk een “2” uit zijn toetsenbord perst, tonen de spelfouten op de tweede regel dat Tavares geen grammaticaal wonder is.

Tavares heeft zijn profiel inmiddels bijgewerkt en zowel de “2” als de spelfouten verwijderd. Was het een beschamend toetsenbordfoutje of zette de driedimensionale artiest hier daadwerkelijk zijn carrière op het spel met een potentiële lek? We laten de interpretatie aan jou over.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Rockstar had ook eerder aangegeven dat ze dit jaar op de E3 groots aanwezig zullen zijn.

  Dus ja, ik ben erg benieuwd! 😮

  Edit. Nog een zeer interesante info video rond dit onderwerp!

 2.   
  papa-sef's avatar

  laten we hopen van wel

 3.   
  RocknRolf's avatar

  Wow, als RDR 2 uit komt, kan ik daarna vredig sterven..

 4.   
  Mjolnir's avatar

  Hoax… Maar ik hoop van niet

 5.   
  Bacotje's avatar

  Instabuy!

 6.   
  camoflage4ever's avatar

  Dit is hoogst waarschijnlijk nep.. Red Dead Redemption is al deel 2. Het begon bij Red Dead Revolver. Toen kwam Red Dead Redemption en nu komt dan deel 3.

 7.   
  Flapjack's avatar

  vind het telleurstellend dat ie niet op pc uitkwam

 8.   
  Hitman047's avatar

  Waarom zou je liegen op je CV? Het profiel bestaat, de persoon in kwestie bestaat ook en zijn naam staat o.a. in de credits van Red Dead Redemption.

  Ik denk eerder dat het een in de haast gemaakte vergissing is. Red Dead Redemption stond intern ook wel bekend als RDR2 of Redemption 2 omdat het inderdaad het tweede deel uit de Red Dead serie is.

  De games waar deze persoon aan gewerkt heeft staan ook netjes op volgorde: GTA V – 2013, Red Dead Redemption -2010 en Midnight Club LA – 2008.

 9.   
  JButter's avatar

  En daaronder Midnight Clu: Los Angleses, dus ik neem het met een flinke korrel zout.

  Dat de game in ieder geval in (pre)productie is zal niemand verbazen denk ik.

 10.   
  Sa.'s avatar

  Dit is waarschijnlijk gewoon een fout, maar RD3 komt er zeker aan! Ben heel erg benieuwd wat Rockstar ervan gaat bakken!

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik hoop het zeker 😀

 12.   
  linksquest's avatar

  Dat zou vet zijn 😀