Gratis uitbreiding Verdun introduceert o.a. nieuwe regio, squads en gore

De Nederlandse ontwikkelaars M2H en Blackmill Games hebben een gratis uitbreiding uitgebracht voor hun Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun. Deze update voegt Amerikaanse, Belgische en Duitse squads toe en introduceert een compleet nieuwe regio.

Na het installeren van de gratis update kun je de loopgraven van Champagne verkennen. Daarnaast hebben M2H en Blackmill 40 extra wapens en een nieuwe co-op-modus toegevoegd. Bovendien zijn de animaties compleet vernieuwd, waardoor de game er beter uitziet.

Tot slot voegt de update de langverwachte ‘Gore’-optie toe. Deze staat spelers toe om “een nog realistischer gevoel van de slagvelden te ervaren”. Als je deze instelling aanzet zul je bijvoorbeeld soldaten zonder ledematen over het slagveld zien kruipen.

De gratis update is nu te downloaden via Steam. Aanstaande zaterdag om 21:00 uur organiseren de ontwikkelaars een livestream via Twitch.

  1.   
    Hillianii's avatar

    ‘Gratis’ uitbreiding ! 😆

  2.   
    Bacotje's avatar

    Zijn echt goed bezig die jongens. Ik vind het ook een zeer vermakelijke game!

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Misschien binnenkort maar weer eens proberen. Het is echt een eeuwigheid geleden dat ik het voor het laatst heb gespeeld