Aankondiging voor Verdun op komst; wordt Rusland toegevoegd?

Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun gaat al een tijdje mee, maar nog altijd is er een trouwe spelersbasis. Ontwikkelaars M2H en Blackmill Games onderhouden de game dan ook nog altijd, en op Steam vindt morgen een nieuwe onthulling plaats. In het aankondigingsbericht staat slechts ‘Time to reveal’, gevolgd door een link naar een 360-afbeelding.

Op de afbeelding is een charge te zien van waarschijnlijk Russische soldaten. Het zou dus kunnen dat de Russen morgen als nieuwe speelbare factie worden onthuld. Aangezien Verdun zich tot nu toe alleen aan het westelijke front afspeelt, waar de Russen slechts een kleine rol speelden in de Eerste Wereldoorlog, zou er dus ook een nieuwe speelomgeving kunnen komen die zich meer richt op het oostfront. Dit blijft vooralsnog echter pure speculatie, dus een flinke korrel zou is op zijn plaats, vooral aangezien de speculatie voornamelijk gebaseerd lijkt te zijn op de hoop van spelers.

Gelukkig hoeven we niet te wachten op meer informatie. De onthulling staat gepland voor morgen om 14:00 uur. Om welke tijdzone het daarbij gaat, is niet vermeld. Echter, M2H en Blackmill Games zijn allebei Nederlandse bedrijven, dus het zou kunnen dat het gaat om Nederlandse tijd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren