Eerste speler bereikt rang 99 in The Divisions Dark Zone

Een gamer met evenveel skills als vrije tijd heeft rang 99 in de Dark Zone van The Division bereikt. “Chaos 3SK” bereikte deze mijlpaal na 6 dagen en 9 uur aan speeltijd. Indrukwekkend, zeker aangezien de game pas anderhalve week uit is.

Chaos 3SK, die waarschijnlijk gesponsord is door Senseo en Red Bull, is de eerste speler die het maximale level heeft aangetikt in The Division. In een blog-bericht vertelt Ubisoft:

You probably were wondering what the maximum Level and Dark Zone Rank were in The Division. Well, one of you was the first to find out: Chaos 3SK. After playing for 130 hours, he now holds bragging rights to being the first player in the world to reach max level and max dark zone rank, just a week after the game came out.
Chaos 3SK startte zijn reis door The Division precies 41 seconden nadat de servers geopend werden. Dat is de toewijding die we zoeken in een (virtuele) soldaat!

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het levellen gaat veel te snel in de Darkzone. Van de 50 uur die ik nu in het spel heb zitten heb ik 2 uur gespendeerd in de Darkzone. Mijn PvE level is 30 en mijn darkzone level is 25.

    Ondertussen heb ik ook 4 gele (high end) wapens en nog een boel gele items om te dragen.

    Damage per seconde zit ongeveer op 80.000, health zit ik ook rond de 80.000 en dat allemaal binnen een week spelen. Het mocht allemaal een stuk langzamer maar dan wel met meer hoofdmissie’s en “verschillende” side missie’s.

    Dat de eerste persoon Darkzone level 99 heeft bereikt, sta ik niet van te kijken!

  2.   
    mheiden21's avatar

    In de darkzone ben je overigens ook redelijk snel je levels weer kwijt, helemaal als je roque gaat. Het snelle levelen in de darkzone zal daar vast mee te maken hebben.

  3.   
    NuckChorris's avatar

    Dus hij probeert ons op een originele manier te laten zien dat ie een no-lifer is. Great! 😆

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”mheiden21″ schreef, "In de darkzone ben je overigens ook redelijk snel je levels weer kwijt, helemaal als je roque gaat. Het snelle levelen in de darkzone zal daar vast mee te maken hebben."

    Dat klopt helemaal wat je zegt maar richt je hoofdzakelijk op NPC’s in de Darkzone, krijg je meer exp dan je verliest zelfs als je regelmatig wordt gedood.

  5.   
    NietNickMeneer's avatar

    Dat is best hoog

  6.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Op rank 33 raak ik 3600xp kwijt als ik dood ga , ik krijg 175 xp per kill en ik heb 16750 xp nodig om rank 34 te worden. je moet rank 50 zijn om de nuttige items te kunnen kopen. 20 kills heb je dan nodig om weer bij te raken. En dit wordt alleen maar meer hoe hoger je komt.

  7.   
    mheiden21's avatar

    @HaarOpMeBal als roque verlies je nog veel meer qua exp als je doodgaat, en dan nog niet eens gekeken naar je keys en funds. Gelukkig merk je het ook in de dark zone hoe hoger mensen zijn hoe minder snel ze roque gaan of uberhaupt willen zijn

  8.   
    Beukaapje's avatar

    DeAdSeYe schreef, "

    ”mheiden21″ schreef, "In de darkzone ben je overigens ook redelijk snel je levels weer kwijt, helemaal als je roque gaat. Het snelle levelen in de darkzone zal daar vast mee te maken hebben."

    Dat klopt helemaal wat je zegt maar richt je hoofdzakelijk op NPC’s in de Darkzone, krijg je meer exp dan je verliest zelfs als je regelmatig wordt gedood. "

    Het is duidelijk dat je lvl 40 nog niet voorbij bent. 1 fout op dat lvl kost je 10k exp, ren terug voor je items probeer wraak te nemen en wat denk je, nog een fout, weer 10k exp kwijt. (lvl is hier ongeveer 28k) Dus je raakt een derde van je balk al snel kwijt en da heb je niet zo snel terug. Richting level 50 wordt het nog erger.

    Daarnaast, eenmaal 50 behaald en alle items (blueprints) gekocht dan kun je de PVP area gebruiken waar het voor bedoeld is. Je hoeft enkel 50 te hebben om de items te kopen, het equipen verijst namelijk enkel PVE lvl 30.
    Van lvl 1 naar 50 heb ik toch ruim 50 uur gedaan. Van 50 naar 45 koste me slechts een uurtje en heb nog wat leuke gele items kunnen roven bij andere. Lang leve PVP 8)