Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Tom Clancy’s The Division | Video review

Hij is er dan eindelijk: de veelbelovende game van Massive Entertainment, Tom Clancy’s The Division, In deze uitgebreide videoreview bespreken onze Daniรซl en Tom of de game de verwachtingen waarmaakt. Slaagt het erin een tactische shooter te plaatsen in de open, online wereld van Manhattan?

Kans maken op de game รฉn een Xbox One? Dat kan! Check onze grote give-away, doe mee via GamersNET en/of onze social media en maak kans op die dikke prijs!

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Echt een goede review. Wat me ook wel vet lijkt is als je zo’n bende kan spelen

  2.   
    gk_douwe's avatar

    vette review, en wat een top game!

  3.   
    Willem21's avatar

    game is echt fantastisch.

  4.   
    Sa.'s avatar

    Paar kleine foutjes Tom: er zitten weldegelijk zeer goede cut-scenes in de game, na elke campaignmissie unlock je die in je menu! Zo kan je het verhaal op een hele vette wijze volgen. Ze staan onder het kopje ‘evidence’. Daarnaast is de map gemeten, en vergelijkbaar met Fallout 4 in de breedte in ieder geval. Ik probeer niet de game te verdedigen hoor, maar die cut-scenes miste ik eigenlijk totdat Bas me erop wees :p

  5.   
    jolieeeentje's avatar

    Gaat hem wel halen, alleen niet full priced.

  6.   
    Beukaapje's avatar

    Game is heerlijk om te spelen, echter is het singleplayer aspect in mijn ogen meer een tutorial met een lange verhaallijn. Eenmaal lvl 30 behaald kun je nagenoeg geen goede gear meer verkrijgen om je te upgrade buiten de darkzone om.
    Eenmaal in de darkzone is het raadzaam om in het begin in area 1 en 2 te blijven. Enemies worden sterker op de hogere area’s en zijn dan niet meer te solo’en. Wat uiteraard ook zenuwslopend is is het veilig stellen van de paarse en gele items welke je gevonden hebt.

    Een minpunt welke ik wel wil aan aankaarten is de punishment als je dood gaat in de darkzone. Op area 1 en 2 verlies je kleine beetjes geld en exp, echter in area 4, 5 & 6 verlies je al snel tussen de 10k en 15k exp (Dit duurt vrij lang om te verkrijgen). Vervolgens drop je je loot, ga je terug en sterf je nogmaals, weer 15k eraf en zo zak je verschrikkelijk snel in lvl’s. heb gisteren 36 voor de 8e keer gehaald ๐Ÿ˜ฅ

    Ow en rogue gaan en sterven kost je over de 25k exp (Cash in de 50k’s) Dus wees gewaarschuwd als je dat wil gaan doen.

  7.   
    Twisty2613's avatar

    Wauw goeie review en zeker super game en hopen op de give a way van de one met het spel ๐Ÿ˜€ check twitch af en toe MEGA game best ever ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  8.   
    Tom's avatar

    Wat betreft het evidence: dat wist ik. Dat bedoelde ik dus ook met dat gewauwel over het verhaal ‘zelf verzamelen’. Ik heb nog een of twee stukjes van die eerste evidence files in de video gestopt.Oja: en onze welgemeende excuses voor het geluid. Mijn microfoon viel blijkbaar meteen uit toen we begonnen.

  9.   
    Basman01's avatar

    sdfl schreef, "Paar kleine foutjes Tom: er zitten weldegelijk zeer goede cut-scenes in de game, na elke campaignmissie unlock je die in je menu! Zo kan je het verhaal op een hele vette wijze volgen. Ze staan onder het kopje ‘evidence’. Daarnaast is de map gemeten, en vergelijkbaar met Fallout 4 in de breedte in ieder geval. Ik probeer niet de game te verdedigen hoor, maar die cut-scenes miste ik eigenlijk totdat Bas me erop wees :p"

    Je hebt ook nog Cutscenes in de base of operations zelf als je naar de wings toe gaat. ๐Ÿ˜‰

    Paar opmerkingen/opmerkingtjes:
    -

    Gamersnet schreef, "”Spelwereld Fallout 4 in 11 minuten te doorkruisen”

    “…besloot de map van The Division al lopend te doorkruisen. Dit resulteerde in een wandeling van 35 minuten”"

    volgens mij is the wereld van the division dan toch groter dan die van fallout4? ๐Ÿ˜‰

    -Ik snap dat reviews niet te lang kunnen wachten ,maar vind wel dat bij een mmo game(het is het niet volledig dat snap ik maar de elementen hebben wel de rode draad in deze game vind ik) het wel beter is als je wacht tot end game. *POSSIBLE SPOILER ALERT* er gaat op endgame nog een redelijk grote deur open naar nieuwe dingen zoals uitdagingen, nieuwe vendor etc.

    Ik zelf vind de game nu al een kanshebber op de GOTY 2016. Ik vind het echt een waanzinnig goed spel en ga hem dan ook helemaal 100% complete. Met aankomende updates en dlc zijn we nog een tijdje zoet en ben benieuwd wat er nog aankomt wat ze ons nog niet verteld hebben 8)

  10.   
    GBA43's avatar

    De aankomende dlc’s zullen vermoedelijk ook Central Park bevatten, zijn namelijk aardig wat filmpjes te vinden van glitches die leiden naar onafgemaakte gebieden met o.a. Central Park en een aantal andere bekende plekken.

  11.   
    _BeefCake99_'s avatar

    jullie zeggen dat de map niet fallout 4 groot is, er zijn metingen gedaan en het is PRECIES even groot als de map van fallout 4, alleen is de vorm een beetje anders.

  12.   
    Wouter's avatar

    Supertof dat jullie eigen content gebruiken voor de review! ๐Ÿ™‚

  13.   
    mattioza's avatar

    Duidelijk, ik dacht dat Destiny 2 dit jaar niet uitkwam… ๐Ÿ˜›

  14.   
    Sa.'s avatar

    Tom schreef, "Wat betreft het evidence: dat wist ik. Dat bedoelde ik dus ook met dat gewauwel over het verhaal ‘zelf verzamelen’. Ik heb nog een of twee stukjes van die eerste evidence files in de video gestopt.Oja: en onze welgemeende excuses voor het geluid. Mijn microfoon viel blijkbaar meteen uit toen we begonnen."

    Je ontvangt letterlijk de cut-scenes in je menu na de missie. Het is letterlijk 3 drukken op de knop, dat is niet ‘zelf verzamelen’. ๐Ÿ˜‰

  15.   
    wesleyspeedcore's avatar

    kut spel, doet me niks .een paar dagen geprobeerd, maar niks voor mij

  16.   
    Sa.'s avatar

    mattioza schreef, "Duidelijk, ik dacht dat Destiny 2 dit jaar niet uitkwam… :P"

    Geen verstand van zaken of wel? ๐Ÿ˜‰

  17.   
    NuckChorris's avatar

    Aardige review. Heb toch het gevoel dat de game veel te weinig content bied. Zodra je level 30 bent is het basicly game over, behalve als je van grinden houd en repetatieve gameplay waarin je keer op keer dezelfde missies herhaalt in de hoop betere loot te vinden.

    Wat ik ook een klein minpuntje vind is dat je door Ubi gedwongen word om in teams te spelen als je echt succesvol wil zijn. Helemaal zodra je de Dark Zone betreed. Niet iedereen heeft een berg PSN vrienden die precies dezelfde games spelen op hetzelfde tijdstip.

    All in all lijkt het me wel een vermakelijke titel. Maar ik ga een tijdje wachten met aanschaffen tot er wat meer duidelijkheid is over alle DLC die nog gaat komen.

  18.   
    matdriks's avatar

    awesome.. ik zou hem wel willen spelen.

  19.   
    Da_Patman's avatar

    Echt een top game voor de tom clancy liefhebber dus !