CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 wordt beter, groter en revolutionairder dan The Witcher 3

Ontwikkelaar CD Projekt RED was zeer tevreden over The Witcher 3: Wild Hunt, net zoals veel gamers en reviewers. Toch weerhoudt dat de ontwikkelstudio er niet van om eens flink ambitieus te zijn voor het volgende project, de RPG Cyberpunk 2077. Volgens studiobaas Adam Badowski heeft The Witcher 3 de lat heel hoog gelegd. Aan Cyberpunk 2077 de taak om nog beter, groter en revolutionairder te worden.

Badowski vertelde dat de game nog ver verwijderd is van een release. Het team heeft nog veel werk te verrichten om van Cyberpunk 2077 een geweldige game te maken. De eerdere inschatting van een release eind 2016 zal dan ook niet gaan lukken. CD Projekt RED laat weten dat we Cyberpunk 2077 ergens in de periode 2017-2021 mogen verwachten. Een enorme tijdspanne dus, al gokken veel analisten op een release medio 2017.

Cyberpunk 2077 plaatst spelers in een duistere toekomst, in het jaar 2077. Een periode waarin geavanceerde technologieën zowel de redding als vervloeking van de mensheid zijn gebleken. De game moet een non-lineair, volwassen verhaal voorschotelen in de metropool Night City.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren