Map The Division in een half uur te doorlopen

Er is al veel gezegd over de grootte van de map in The Division. Uit een eerdere analyse van de beta bleek dat de map ongeveer even groot is als die van Fallout 4. Nu de game is verschenen, hebben we de mogelijkheid om de spelwereld wat beter te bestuderen.

YouTuber TheyCallMeConor trak zijn stoute sneeuwlaarzen aan en besloot de map van The Division al lopend te doorkruisen. Dit resulteerde in een wandeling van 35 minuten. Aan het einde van de video wordt de tijd vergeleken met die van andere games. Zo is de wandeltijd van The Division vergelijkbaar met die van games als Far Cry 4 en H1Z1. Een groot verschil met veel andere games is natuurlijk dat de map in The Division volledig bestaat uit stedelijk gebied.

  1.   
    D_Dog's avatar

    Naar mijn mening iets te klein, maar ach. De gameplay is HEERLIJK!
    8)

  2.   
    PaNNa's avatar

    Dat is wat het terug goed maakt, dan ben je dit al snel vergeten. Ik moet hem nog halen, eerst m’n rekeningen betalen.

  3.   
    Musicman88's avatar

    Ik heb er nu dik een uurtje in zitten, ben nog niet in de darkzone geweest, wil eerst even een beetje level up in de single player doen. Tot nu toe is het leuk, even helemaal in die sfeer komen, grafisch (pc) ziet het er ook heel erg gelikt uit. Kan met mijn GTX970 echt mooie beelden krijgen. Alleen jammer, deze week zeer weinig tijd ivm studie, stage en nog werken. En waarschijnlijk volgende week hetzelfde probleem, dus voordat ik er echt een goed oordeel over kan geven wil ik er toch nog wel even wat uurtjes in steken. Maar voor zover je na een uurtje gamen kan oordelen ziet de game er goed uit.

    Of er genoeg te doen is? Of dat dit een tweede Watch_Dogs wordt, dat moet ik wel nog even gaan ondervinden. Hoop het niet.

  4.   
    RocknRolf's avatar

    Heb er inmiddels al goed 12 uur in zitten en ik moet zeggen dat ik de sfeer echt geweldig vind! De missies daarentegen zijn saai en repetitief. Erg jammer. Ga morgen voor het eerst mijn slag slaan in de dark zone. Ben benieuwd!