Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: DiRT Rally (console hands-on)

Vorige week was Peter in het pittoreske Engelse plaatsje Birmingham om de nieuwe DiRT Rally voor de consoles te ontdekken. Bij de vriendelijke heren van Codemasters leerde onze Eindbaas van alles over de nieuwe rally-game en in deze video preview bespreekt hij al zijn bevindingen met onze baardmans, Daniël!

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Die bel op het einde maakte t wel

  2.   
    mheiden21's avatar

    Saved by the bell :p Ik was vroeger altijd heel into de rally games en dit maakt me nu wel aan het twijfelen om de game te halen. In de positieve zin overigens.

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ten eerste is het Alberto, en ten tweede; NEEE DAT IS NIET FINLAND DAT IS MONTE CARLO *TRIGGERED*
    En ten derde is het aanbod qua racegames op consoles niet heel vreselijk groot ten opzichte van pc (OMG PC FANBOY CONSOLE 4 LAYF) dus Dirt Rally lijkt me een hele welkome toevoeging. Heb het zelf nooit met een stuur gespeeld maar met een controller is het ook prima te doen. Voor mij is het sowieso een van de beste games die in 2015 voor pc zijn uitgekomen

  4.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Deze game staat mooi op mijn verlang lijstje :D.

  5.   
    Petor's avatar

    Ikspeelnooitpokemon schreef, "Ten eerste is het Alberto, en ten tweede; NEEE DAT IS NIET FINLAND DAT IS MONTE CARLO *TRIGGERED*
    En ten derde is het aanbod qua racegames op consoles niet heel vreselijk groot ten opzichte van pc (OMG PC FANBOY CONSOLE 4 LAYF) dus Dirt Rally lijkt me een hele welkome toevoeging. Heb het zelf nooit met een stuur gespeeld maar met een controller is het ook prima te doen. Voor mij is het sowieso een van de beste games die in 2015 voor pc zijn uitgekomen"

    Excuses Wouter, de beelden in de edit komen niet altijd overeen met waar we over spreken. Iets om aan te werken… Thanks voor de feedback!