Bethesda houdt ook in 2016 persconferentie bij E3

Al jarenlang houden Sony, Microsoft, Nintendo, EA en Ubisoft voorafgaande aan de E3 een persconferentie om hun nieuwste games en consoles te promoten. Vorig jaar besloot ook Bethesda een persconferentie te houden en hier kregen we onder andere meer informatie over Fallout 4, de onthulling van Dishonored 2 en beelden van DOOM. Ook dit jaar kunnen we ons weer op een persconferentie van Bethesda verheugen, want de Amerikaanse uitgever heeft via Twitter bekendgemaakt dat men op 12 juni een presentatie zal houden.

Wil je deze live meekijken, dan gaat dit wel ten koste van je nachtrust. Om 4.00 uur ’s nachts, in de nacht van 12 op 13 juni, zal je namelijk je bed uit moeten om de persconferentie in Nederland mee te kunnen kijken.

Natuurlijk is de aanstaande E3-persconferentie van Bethesda voer voor speculatie, want wat mogen we hier allemaal verwachten? Nieuwe informatie over Dishonored, een Fallout 4-uitbreiding, een nieuwe game van Wolfenstein-ontwikkelaar MachineGames en wellicht informatie over een nieuwe Elder Scrolls-game; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.


 1.   
  TinusGN's avatar

  Een herhaling kijken kan ook wel

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Nieuwe The Elderscrolls? Fallout 6?

 3.   
  Hitman047's avatar

  TES VI (Redguard) is nog een beetje vroeg. Die zien we niet voor 2018.

  Wolfenstein 2 zou kunnen. Tango Gameworks (The Evil Within) zal wel met iets nieuws komen. DLC voor Fallout 4, ESO en tegen die tijd misschien ook wel DOOM. Meer info over Dishonored 2 en The Elder Scrolls: Legends. Battlecry niet, want die is gecanceld?

  En als verassing de re-reveal van Prey 2. Of waar Arkane Austin dan ook aan mag werken. (Ik blijf er in geloven, verdorie)

 4.   
  Tom's avatar

  Prey 2 is wel een longshot, maar het zou nog best wel eens kunnen, ja. Maar inderdaad, een volwaardige nieuwe Elder Scrolls of een nieuwe Fallout zit er echt nog niet in. Downloadable content, Dishonored 2 en DOOM zullen de klok wel slaan. The Elder Scrolls: Legends zit waarschijnlijk niemand op te wachten, ben benieuwd of Bethesda dat pet project nog echt voort wil zetten…

 5.   
  LeroyJenkins's avatar

  Fallout New Vegas 2 :D.

 6.   
  gamerfriend01's avatar

  Heb wel zin in nieuwe Wolfenstein, blijven toch toffe shooters 😉