Zo maak je The Division mooier op de consoles

Grafische instellingen zijn op de pc de gewoonste zaak van de wereld, maar op de console kom je deze slechts zelden tegen. Toch kun je The Division, door met de sliders in de menubalk te spelen, aanzienlijk mooier maken.

Digital Foundry laat weten dat het Visuals-scherm twee interessante opties bevat: Chromatic Aberration en Sharpen Image. Door deze instellingen te tweaken op basis van jouw tv-toestel en persoonlijke voorkeuren, kan de kwaliteit van de graphics significant toenemen.

Chromatic Aberration, een vorm van post-processing, staat standaard aan. Digital Foundry laat weten dat deze instelling de game een aftands, post-apocalyptisch uiterlijk geeft. Sharpness, dat wordt ingesteld door middel van een slider, heeft ook effect op de graphics. Met een hogere sharpness verbetert de anti-aliasing en verdwijnen sommige blur-effecten, terwijl een lagere sharpness sommige randjes een halo-effect geeft.

Geen van de instellingen heeft invloed op de framerate, dus je kunt met een gerust hart experimenteren. In onderstaande video vergelijkt Digital Foundry de verschillende instellingsmogelijkheden in de beta.

 1.   
  yannick_TXL's avatar

  nice nice, hopelijk volgen meer games, consoles worden steeds betwr, dit, mods etc. 🙂

 2.   
  evilmase's avatar

  1 ding is zeker..de graphics zijn behoorlijk downgegraded vergleken met wat ze paar jaar terug lietten zien.

 3.   
  MBgamer's avatar

  Evil is ook logisch eeh de hardware van de consoles zijn gewoon erg matig.
  Hopelijk komt er snel een nieuwe console met betere hardware.

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Heel erg tof, hopelijk geven meer games de console deze opties.