Bethesda onthult exclusieve Fallout 4 lockpicking-set | GamersNEP nieuws

Eerder vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Bethesda een indrukwekkende T-45 Power Armor uit Fallout 4 op de markt brengt. Het hebbedingetje moet 400 dollar gaan kosten en dat niet alleen, er komen in de toekomst ook andere versies uit die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Een dure hobby, dus is het voor gamers met een lager budget goed om te weten dat Bethesda ook voor de kleinere beurs aan collectibles doet.

Vanaf 12 februari komt de studio namelijk met een exclusieve lockpick-set op de proppen. Deze set bestaat uit een door de games legendarisch geworden ‘bobby-pin’ en de onmisbare schroevendraaier. De laatstgenoemde heeft een afmeting van 0.8×4.0x75 milimeter voor het fijngevoelige kluizen kraken. De set moet rond de 10 dollar gaan kosten en dat is geen geld als je je bedenkt wat je er allemaal mee bij elkaar kunt stelen. Pak jij deze kans?

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

  1.   
    Neolite's avatar

    Ik zou toch wat voor een minder commercieel setje kiezen.

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Volgens mij zag ik hem gisteren al bij de betere bouwoverlevingsmarkt liggen! Zat nog te dubben of ik hem wilde hebben..