Binnenkort nieuwe Paper Mario op Wii U?

De Paper Mario-games bewaren nog steeds een warm plekje in de harten van Nintendo-fans en het lijkt erop dat we binnenkort een nieuw deel op de Wii U mogen verwelkomen. Nintendo-insider Emily Rogers beweert namelijk op Twitter dat ontwikkelaar Intelligent Systems momenteel werkt aan een nieuw deel in de serie.

Rogers zou uit vijf verschillende bronnen hebben vernomen dat de game momenteel gelokaliseerd en getest wordt. Als dit klopt, lijkt een release niet ver meer van ons verwijderd.

Intelligent Systems stond eerder aan het roer van de Paper Mario-games op de N64, GameCube, Wii en 3DS. De ontwikkelaar heeft dus al veel ervaring met de serie lijkt de meest logische kandidaat voor een vervolg op de Wii U. Of de geruchten daadwerkelijk kloppen, zal in de komende maanden vanzelf blijken.

 1.   
  Neolite's avatar

  Het zijn nu toch wel de laatste stuiptrekkingen van dit bij de lancering al achterhaalde platform. De NX kan niet snel genoeg komen.

 2.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Is de Wii U niet langzaam aan het uitsterven met de komst van de Nintendo NX? Ik weet niet of dit nog gaat verkopen hoor. 😥

 3.   
  WildRetro's avatar

  Waarom papier Mario uitbrengen op de Wii U en dan die zelda HD? Kunnen ze zich niet beter concentreren op de NX? De Wii U is langzamerhand wel dood nu en de games die ze nog ervoor uitbrengen helpt er echt niet tegen dat het een boost krijgt.