GamersNET Game Awards 2015: nummer 4


Morgen is het niet alleen tijd voor GamersNET RADIO Marathon, ook stormen we dan de Top 3 binnen van de GamersNET Game Awards 2015! Maar voordat het zover is, gaan we naar de vierde plek!

Hoewel de verkoopcijfers nog altijd gigantisch zijn, heeft deze game vaak moeite om in de top 3 van de GamersNET Game Awards te komen. Zo ook dit jaar, want Call of Duty: Black Ops 3 blijft hangen op de vierde plek. En dat is best knap voor een game die al zo lang een jaarlijkse release heeft.

Morgen beginnen we met de Top 3 van de GamersNET Game Awards 2015!

10. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
9. Rainbow Six: Siege
8. Batman: Arkham Knight
7. Just Cause 3
6. Rocket League
5. Assassin’s Creed: Syndicate
4. Call of Duty: Black Ops 3
3. ???
2. ???
1. ???

Eerdere winnaars:

Winnaars 2014:
1. GTA V (new-gen)
2. Far Cry 4
3. Dragon Age: Inquisition

Winnaars 2013:
1. GTA V
2. Assassin’s Creed IV: Black Flag
3. The Last of Us

Winnaars 2012:
1. Assassin’s Creed III
2. Far Cry 3
3. Call of Duty: Black Ops II

Winnaars 2011:
1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Battlefield 3
3. Uncharted 3: Drake’s Deception

Winnaars 2010:
1. Assassin’s Creed: Brotherhood
2. Call of Duty: Black Ops
3. Red Dead Redemption

Winnaars 2009:
1. Call of Duty: Modern Warfare 2
2. Assassin’s Creed II
3. Uncharted 2: Among Thieves

 1.   
  jelte23's avatar

  Ik ben erg beniewd nasr de top 3 sowieso staat battlefront er in

 2.   
  Neolite's avatar

  Dit is serieus te triest voor woorden….

 3.   
  Moodey's avatar

  Mensen die zeggen dat de game slecht is zonder t te spelen is triest. Het is een duidelijke vooruitgang op AW, dat sommige geen zin in jetpacks hebben is eigen smaak.

 4.   
  Petor's avatar

  Neolite schreef, "Dit is serieus te triest voor woorden…."

  Waarom dan? Omdat veel mensen het een vette game vinden? CoD staat vaak zat niet in de top 3, terwijl het qua verkoopcijfers altijd wel in de top 3 van een jaar valt. Lijkt me dus best een mooie afspiegeling op GN.

 5.   
  FCBaselFan's avatar

  had hem lager verwacht dan de 4de plek.

 6.   
  PaNNa's avatar

  Had het niet verwacht dat The Phantom Pain op de 10e plaats zou komen.. Wel jammer.

 7.   
  gamerfriend01's avatar

  Is naar mijn mening de slechtste Cod in jaren. Advanced Warfare en Ghosts waren veel beter. Het verhaal is echt te hectisch, en robots als tegenstanders zijn zo niet leuk, je kan zelf hun wapen niet meer gebruiken zoals in de vorige games, want ze laten hun wapens niet meer vallen ๐Ÿ™‚

 8.   
  jorisboots's avatar

  de zombi mode heeft deze game nog een beetje leuk gemaakt

 9.   
  fdennis's avatar

  Deze lijst word steeds erger lol. Ik hoop dat The Witcher 3 dan nog op 1 staat. Als battlefront op 1 staat. Dan vind ik dit slechtste top 10 ooit.

 10.   
  LennartvA's avatar

  Vergeet niet dat wij geen invloed hebben op de lijst; hij is volledig door jullie gekozen..

 11.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  wel een mooie plaats voor cod

 12.   
  Neolite's avatar

  Moodey schreef, "Mensen die zeggen dat de game slecht is zonder t te spelen is triest. Het is een duidelijke vooruitgang op AW, dat sommige geen zin in jetpacks hebben is eigen smaak. "

  Ik heb de game gespeeld en blijf bij mijn standpunt. Game is alles behalve een vooruitgang.

  Petor schreef, "Waarom dan? Omdat veel mensen het een vette game vinden? CoD staat vaak zat niet in de top 3, terwijl het qua verkoopcijfers altijd wel in de top 3 van een jaar valt. Lijkt me dus best een mooie afspiegeling op GN."

  Het is absoluut een goede afspiegeling van welke game het populairst is. Ik vind het alleen jammer dat een game die al meer dan 10 jaar vrijwel exact hetzelfde doet hoger staat dan games die wel durven te vernieuwen. En omdat dit een van de slechtste Carl of Duty games is in jaren, het bulkt van de DLC en microtransactions om nog meer geld te verkrijgen. Al jaren lang krijg je het idee dat het niets minder is dan een ordinaire melkkoe. Als ze de ballen getoond hadden om het concept te vernieuwen had ik deze plek helemaal terecht gevonden. Meer, meer en meer is niet altijd beter.

 13.   
  Sa.'s avatar

  Neolite schreef, "

  ”Moodey” schreef, "Mensen die zeggen dat de game slecht is zonder t te spelen is triest. Het is een duidelijke vooruitgang op AW, dat sommige geen zin in jetpacks hebben is eigen smaak. "

  Ik heb de game gespeeld en blijf bij mijn standpunt. Game is alles behalve een vooruitgang.

  Petor schreef, ".."

  Het is absoluut een goede afspiegeling van welke game het populairst is. Ik vind het alleen jammer dat een game die al meer dan 10 jaar vrijwel exact hetzelfde doet hoger staat dan games die wel durven te vernieuwen. En omdat dit een van de slechtste Carl of Duty games is in jaren, het bulkt van de DLC en microtransactions om nog meer geld te verkrijgen. Al jaren lang krijg je het idee dat het niets minder is dan een ordinaire melkkoe. Als ze de ballen getoond hadden om het concept te vernieuwen had ik deze plek helemaal terecht gevonden. Meer, meer en meer is niet altijd beter."

  Achja, weer zo iemand die denkt dat vernieuwing=verbetering. Deze CoD viel mij ook niet in de smaak, maar het is zeker geen verkeerde game. Niet elke vernieuwing is per definitie beter. Wat micro transactions betreft, dat is gewoon hun policy, misschien is het inderdaad niet altijd even netjes tegenover de klant, maar dat betekent zeker niet dat de core-game slecht is. ๐Ÿ˜‰

 14.   
  Neolite's avatar

  Vernieuwing is absoluut niet altijd verbetering, de juiste verbetering wel. Het is een middel tot een doel, niet de heilige graal. En het is wel heel simpel om iets af te doen als dat is hun policy, zo kun je alles goed gaan praten, policy kan ook verkeerd zijn.

 15.   
  GENERAL_DS's avatar

  Ik ben ontzettend aan het genieten van dit spel op de PS4. Call of Duty op nummer 4 lijkt mij een goede plek in deze lijst. Het spel heeft precies genoeg goede vernieuwingen om leuk te zijn voor de die-hard COD fans en is daarnaast nog steeds genoeg COD om door deze die-hard COD fans geaccepteerd te worden. Verder is het ook voor de nieuwe generatie gamers een prima game. Ik vind het zelf dan raar om te zeggen dat het te triest voor woorden is dat Call of Duty: Black Ops 3 op de 4de plek staat.

  Ik heb zelf niet op deze game gestemt als mijn GOTY maar ik kan goed begrijpen dat andere mensen hier wel voor hebben gestemd. Mocht ik op dit moment weer stemmen op wat mijn GOTY is had ik voor Black Ops 3 gekozen.

  Verder: mijn voorspelling klopt nu wel @supperbam ๐Ÿ˜›

 16.   
  King of Heroes's avatar

  Weer een goed voorbeeld dat populariteit == kwaliteit…

 17.   
  Puddingboom's avatar

  Een van de eerste cod’s die ik echt weer speel sinds cod modern warfare en ik vind hem leuk.
  tis heel erg casual en zo moet het ook gespeeld worden. zombies blijft altijd leuk met vrienden.
  haters gonna hate. terechte plek.

 18.   
  Ryan2000's avatar

  Mooie plaats, heb er zelf veel plezier van. Word een spannende top 3

 19.   
  Tom's avatar

  Op originaliteit een dikke nul, maar als het aankomt op een massapubliek bezighouden, is Call of Duty wel je go-to franchise.

 20.   
  Eon's avatar

  Ik hoop dat we de traditie van de laatste jaren in stand houden en GTA V (PC Release) keurig op plaats 1 positioneren ๐Ÿ™‚

  The Witcher en Battlefront completeren de top 3. Helaas geen fallout (laten we eerlijk zijn, die game is gewoon raar) ๐Ÿ˜›

 21.   
  Thomsnov's avatar

  Heb al zin in de top 3

 22.   
  nielsiebro's avatar

  Kijk naar al die andere spellen echt niet verdiend

 23.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ben altijd een fan geweest van de Treyarch CODs dus ik vin helmal moi

 24.   
  mattioza's avatar

  Tja dat is democratie, elk lid van de groep krijgt een stem.

  Eerst en vooral ik ben absoluut geen CoD-fan/speler. (maar is al naar voren gekomen dat veel leden op Gamersnet dit wel zijn).
  Ik ben het met Peter eens, de game werd goed ontvangen door de ‘nieuwe CoD-fans’ en of het al dan niet genoeg verandering met zich meebrengt (bv. de klassen en wallrunnen) moet iedereen voor zichzelf uitmaken. Je kan de vernieuwingen in Fallout 4 en The Witcher 3 ook in vraag stellen, ze lijken ook erg op hun voorganger maar daarvoor zijn het zeker geen slechte games.

 25.   
  WopWop's avatar

  Echt een geweldige game is dit. Grote verbetering na Advanced Warfare en Ghosts. Na Black Ops 1 is dit echt wel mijn favoriete CoD. Mensen die klagen over jetpacks terwijl ze niet gespeeld hebben, jetpack is totaal niet Op. Je kan niet op alle gebouwen klimmen, het heeft een cooldown en het laat je positie zien op de map, ik gebruik het ook niet heel vaak

 26.   
  Mxbibi's avatar

  Zeker wel fallout 4 die erbij zit.

 27.   
  WoKingNL's avatar

  Ik heb sinds Mw2 geen CoD meer gespeeld maar inmiddels 100+ uur in deze Blops3 zitten, de wallwalking en movement is heerlijk!

 28.   
  Codename_black's avatar

  Tom schreef, "Op originaliteit een dikke nul, maar als het aankomt op een massapubliek bezighouden, is Call of Duty wel je go-to franchise. "

  Worden van wijsheid.
  Het feit dat het populair blijft is toch iets waar je, je petje voor afzet.

  Alleen jammer dat ze nog steeds op de zelfde verouderde engine draait, zou mooi zijn als ze dat eens gaan vernieuwen en weer wat gaan experimenteren met de format.
  of gewoon de orginele Call of duty + United offensive grafisch remasteren en dat uitbrengen, dat zou ook een hoop “Old timers” terugbrengen naar de serie.

 29.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  In de top 3 zullen waarschijnlijk the witcher, battlefront en fallout staan.