Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One niet voor de zomer, aldus Spencer

Het afspelen van muziek op de achtergrond voor de Xbox One komt eraan, maar Xbox-baas Phil Spencer zegt dat deze functie niet voor de zomer geïmplementeerd zal worden. De feature was al lang en breed beschikbaar op de Xbox 360 en staat hoog op het lijstje voor de nieuwste console van Microsoft.

Won’t be before summer sorry to say.
Na de release van de nieuwe Xbox One Experience kreeg Phil Spencer meerdere malen de vraag wanneer het afspelen van eigen muziek mogelijk zou worden. Op de Xbox Feedback website is er al meer dan 22.000 keer gestemd voor de functie. Het kost waarschijnlijk meer tijd en moeite, dus we moeten nog even wat maanden wachten op de feature.

  1.   
    Neolite's avatar

    Het zijn juist dit soort features die enorm moeilijk zijn om te implementeren. Het moet namelijk in de coreservice geplaatst worden en nog veel belangrijker, het mag niet meer gebruiken dan het nu al doet om de prestatie van games niet te beïnvloeden.

    Dus als gevolg moet het gehele besturingssysteem gestroomlijnder gemaakt worden, hier komt dus de moeilijkheid vandaan. Benieuwd of Microsoft dit voor elkaar krijgt. Gezien de enorme stappen die de software maakt en de gigantische voorsprong op de software van Sony is dit toch wel te verwachten.

  2.   
    Pim Huberts's avatar

    Hoop dat je dan zelf n playlist kan samenstellen bijvoorbeeld via YouTube of spotify spotify zou het beste zijn en dat je dan kan inloggen met je account

  3.   
    Tom's avatar

    Je zou YouTube kunnen snappen om daar vervolgens een playlist op af te spelen, maar dat speelt gewoonweg niet heel lekker. De Xbox 360 had vanaf de launch al een aardige mediaspeler die gewoon verborgen kon worden in de Guide, was in retrospect best wel een lekkere feature, al luister ik tegenwoordig zelden mijn eigen muziekcollectie over games.

  4.   
    D_Dog's avatar

    Heb sinds ik in 2008 de xbox 360 haalde, die optie niet gebruikt. 😛

  5.   
    UncreatedKoen's avatar

    gebruik zelf de mediaspeler app van xbox one met usb stick. werkt perfect

  6.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ik heb er niet heel veel problemen mee dat het wat langer duurt, heb nooit muziek aan tijdens het gamen 😉

  7.   
    mheiden21's avatar

    Nutteloze functie, nooit gebruikt op de 360 en dat zal idem op de one zijn.