Zodadelijk LIVE: Tom last een extra streampje in, maar met wat? (vanaf 21:00)


Gezien de mislukte livestream van woensdag, waarbij Yavannah vlotjes in wist te vallen, wil Tom alsnog probeerde een klein goedmakertje te leveren. Vanavond last hij een extra chillstreampje in, zoals altijd weer op het Twitch-kanaal! Wat er precies gespeeld zal worden, is nog onduidelijk, maar suggesties mogen nog altijd gedropt worden met een reactie!

Denk aan de nieuwe DLC van GTA Online of een tour door de resultaten van Toms Fallout 4-verslaving. Uiteraard is er ook ruimte voor andere games om gespeeld te worden, maar let bij het aanleveren van game-suggesties wel even op Toms game-bibliotheek. Niet alle games zijn in het bezit van de Brabo.


Voor meer interactie met onze Brabantse eindredacteur kun je hem altijd toevoegen op Twitter, via @TomKauw. Via ons officiële Twitter-account @GamersNET attenderen we onze volgers ook op wie er wanneer live gaat. Volg ons en mis nooit een stream of een interessant nieuwtje!

Rond 21:00 trapt Tom alweer deze extra livestream af! Tot dan!

  1.   
    Tom's avatar

    Overigens wel een voetnoot: mijn internetverbinding lijkt weer in orde te zijn, maar ik heb er nog niet mee geprobeerd te streamen. Mocht Ziggo weer lastig doen, dan zal ik helaas wederom moet cancelen.

  2.   
    RikZonderC's avatar

    Neenee, geen Fallout voor jou vanavond. Je moet zo snel mogelijk van die verslaving af. Dit is een interventie!!

  3.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    doe viva pinata dat is lang geleden 😀

  4.   
    gamerfriend01's avatar

    eens een backwards compatibility game op xbox one misschien zoals een oude “gears”. 😉 Natuurlijk ook een grote “klepper” zoals fallout is zeker welkom.

  5.   
    Sa.'s avatar

    GTA Online is vet, maar een vette 360 game die back compatible is is ook wel tof. Ik ben in ieder geval weer van/in de partij als je op Xbox gaat (of via Win10 party). 😉

  6.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Wat je ook doet, luister NIET naar goat.

  7.   
    bram2005's avatar

    Gta online maar dan op pc doe ik ook nog wel even mee

  8.   
    Leukste's avatar

    Tom schreef, "Overigens wel een voetnoot: mijn internetverbinding lijkt weer in orde te zijn, maar ik heb er nog niet mee geprobeerd te streamen. Mocht Ziggo weer lastig doen, dan zal ik helaas wederom moet cancelen. "

    Geen probleem. Wij weten dat jij er alles aan doet om te streamen en dat het probleem van de afgelopen keer zeker niet aan jouw kant lag.

    Zet hem op vanavond! 😉

  9.   
    Musicman88's avatar

    Het was me gisteravond een beetje te hectisch om nog bij te springen in de stream. Woensdag ben ik er weer bij!