Winter Update Counter-Strike: Global Offensive introduceert nieuw wapen en killcam

Hoewel Counter-Strike: Global Offensive alweer ruim drie jaar geleden verschenen is, is de pc-versie van de shooter nog altijd mateloos populair en is het één van de meest gespeeld games op Steam. Natuurlijk heeft dit voor een deel te maken met de ondersteuning die Valve voor Global Offensive biedt, zo is het nu tijd voor de Winter Update. Geheel vrij van controverse is deze update echter niet, met name door het nieuwe wapen dat toegevoegd wordt aan de game.

Allereerst introduceert de Winter Update de Killer Replay, oftewel een killcam die je toont hoe je gedood bent. De Killer Replay is enkel beschikbaar bij de Casual- en Demolition-modi en de server moet de GOTV-feature aan hebben staan. Daarnaast brengt de Winter Update een nieuw wapen, de R8 Revolver, die als optionele vervanging van de Desert Eagle dient. De R8 Revolver is bijzonder krachtig, want je kan een tegenstander met één body shot doden, ook als deze armor draagt. Daarnaast is het nieuwe wapen ook bijzonder accuraat, als je de linkermuisknop ingedrukt houdt alvorens te schieten. Een snel schot met de rechtermuisknop is beduidend minder precies.

De overige veranderingen van de Winter Update voor Counter-Strike: Global Offensive, die nu al beschikbaar is, vind je in de patch notes van de Counter-Strike Blog.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  heel die uodate vertieft de game

 2.   
  Moodey's avatar

  Hahha, is well duidelijk dat de reviewer een linkshandige gamer is

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  Die update verpest de hele compatative site van cs go, valve fixt het sws wel alleen plz doe het morgen al ofzo, want dit is echt een ramp

 4.   
  Puddingboom's avatar

  net competetive gespeeld. rip csgo.
  holy fuck man de hele economy is nu weg met 850 dollar ben je klaar.