CD Projekt RED mikt op release eind 2016 voor Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar CD Projekt RED gooide dit jaar weer hoge ogen met The Witcher 3: Wild Hunt. Een project waar men ook al enkele jaren aan werkt is de sci-fi RPG Cyberpunk 2077. Deze nieuwe game belooft veel goeds en moet zelfs groter worden dan The Witcher 3.

Volgens een recent verslag mikt CD Projekt RED op een release eind 2016 voor Cyberpunk 2077. Dit nieuws zou via een anonieme bron in de studio zijn uitgelekt. De bron meldt dat de game momenteel in ontwikkeling is voor de pc. Versies voor de Xbox One en PlayStation 4 zijn heel aannemelijk, waarbij Microsoft en Sony mogelijk proberen om de console-exclusiviteit te bemachtigen. Voorlopig houdt het ontwikkelteam zich echter alleen met een pc-versie bezig.

Eerder liet CD Projekt RED weten dat 2017 het jaar van Cyberpunk 2077 zou worden. Aangezien The Witcher 3 in 2016 nog flink wordt uitgebreid met content, is het maar de vraag of men een losse, grote release eind 2016 echt gaan halen. In elk geval wordt het keihard gewerkt aan Cyberpunk 2077.

 1.   
  stinkiwinkie's avatar

  cyberpunk ook een PC exclusive! witcher 1 en 2 ook

 2.   
  ChielB's avatar

  Voorlopig is het pc exclusive inderdaad, al is een versie voor de consoles niet uitgesloten. Als we de bron mogen geloven kan het goed zijn dat Microsoft en Sony proberen om de game exclusief te krijgen naar hun console.

  Maar een pc-versie komt er gelukkig hoe dan ook. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  stinkiwinkie's avatar

  ChielB schreef, "Voorlopig is het pc exclusive inderdaad, al is een versie voor de consoles niet uitgesloten. Als we de bron mogen geloven kan het goed zijn dat Microsoft en Sony proberen om de game exclusief te krijgen naar hun console.
  Maar een pc-versie komt er gelukkig hoe dan ook. ๐Ÿ˜‰ "

  De grootste community van CDPR is namelijk PC gamers. Ik zie die console-exclusiviteit niet gebeuren. Alleen onderling denk ik tussen de consoles. Oftewel komt het alleen voor PC en PS4 uit of voor PC en XBOX one waarbij de laatste het logische lijkt omdat de witcher 2 nooit voor PS is verschenen maar wel later voor XBOX

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  stinkiwinkie schreef, "

  ”ChielB” schreef, "Voorlopig is het pc exclusive inderdaad, al is een versie voor de consoles niet uitgesloten. Als we de bron mogen geloven kan het goed zijn dat Microsoft en Sony proberen om de game exclusief te krijgen naar hun console.
  Maar een pc-versie komt er gelukkig hoe dan ook. ๐Ÿ˜‰ "

  De grootste community van CDPR is namelijk PC gamers. Ik zie die console-exclusiviteit niet gebeuren. Alleen onderling denk ik tussen de consoles. Oftewel komt het alleen voor PC en PS4 uit of voor PC en XBOX one waarbij de laatste het logische lijkt omdat de witcher 2 nooit voor PS is verschenen maar wel later voor XBOX"

  Dat weet je nu niet Playstation 4 wordt nu meer gebruikt dan de XBOX. Kans is nu groter dat ze nu voor de PC en Playstation 4 gaan dan PC en XBOX.