GTA: San Andreas op de PlayStation 3 lijkt op mobiele versie

De ruim elf jaar oude Grand Theft Auto: San Andreas is deze week nog even op de PlayStation 3 verschenen en ruilt daarmee de PlayStation 2 Klassieker in die drie jaar geleden in de PlayStation Store werd uitgebracht. Het is tot op heden niet duidelijk om welke port het gaat, maar de game lijkt beduidend veel op zijn mobiele broer, zo gaan de geruchten.

Zo weegt San Andreas rond de 2,1GB en lijkt vrij identiek aan de vorig jaar uitgekomen Xbox 360-versie, die eveneens een port is van de mobiele platformen. Daarnaast zijn de Trophies identiek aan de Achievements op de Xbox 360. We wachten nog even af op de eerste speelsessies om dit gerucht kracht bij te zetten.

GTA: San Andreas is in de PlayStation Store te krijgen voor 14,99 euro.

 1.   
  Throbert's avatar

  Heb net gameplay van de PS3 gezien. Precies van de mobile port overgenomen. Verwacht niet te veel hoor

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  15 euro voor z’n oud spel wat een grapjassen, ik heb deze gehad op de PS2 vond ik goed genoeg nu staat die in steam erbij voor een paar knaken minder dan 15 euro in ieder geval.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Geen grote verassing

 4.   
  yannick_TXL's avatar

  heb hem weekie terug op steam gekocht, in een bubdel met vice city en gta3 voor 5 euro via 1 of andere codes site, vraag me af of daar nog achievments aan worde toegevoegd, btw erg kut dat alle muziek er uit gehaald is, waardoor je hem dus moet downgrade en buite steam om moet spelen…

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  yannick_TXL schreef, "heb hem weekie terug op steam gekocht, in een bubdel met vice city en gta3 voor 5 euro via 1 of andere codes site, vraag me af of daar nog achievments aan worde toegevoegd, btw erg kut dat alle muziek er uit gehaald is, waardoor je hem dus moet downgrade en buite steam om moet spelen…"

  Ik heb hem al redelijk lange tijd via Steam maar de muziek is eruit, er waren volgens mij alleen enkele nummers uit deze nieuwe versie gehaald meer niet.
  Van weekend maar eens even kijken hoe het zit, geen muziek zal wel jammer zijn vind muziek in GTA juist leuk wil geen eigen muziek in spellen horen.

 6.   
  FireBallz's avatar

  ik vind het m best waard. Gelukkig zijn de graphics iets omhoog geprikt, anders kon ik niet zo goed m’n oude PS2 opstarten 😛