Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Launch Trailer

Rainbow Six: Siege ligt vanaf aanstaande dinsdag in de winkels. Om de release te promoten, combineerde Ubisoft de beroemde schrijver Shakespeare met een hoop explosieve actie. Hoe dat uitpakt, zie je in bovenstaande trailer!

  1.   
    Bulletfox's avatar

    Vond de frame rate in de beta droevig op m’n ps4, had gehoopt dat ik dit spel vet zou gaan vinden want zo zag het er allemaal uit net als deze trailer, na de beta ben ik meteen afgehaakt voor deze titel.

  2.   
    Puddingboom's avatar

    Bulletfox schreef, "Vond de frame rate in de beta droevig op m’n ps4, had gehoopt dat ik dit spel vet zou gaan vinden want zo zag het er allemaal uit net als deze trailer, na de beta ben ik meteen afgehaakt voor deze titel."

    denk idd ook dat de verkopen flink gaan tegenvallen.

  3.   
    Musicman88's avatar

    In het begin van deze open beta was ik ook weer een beetje teleurgesteld in Ubisoft (lees: heel erg teleurgesteld), maar na een paar updates aan de servers winnen ze een beetje vertrouwen toch wel weer terug. En het feit dat alle dlc (maps, wapens, enz) gratis zullen zijn, is toch een goed vooruitzicht. Maar ok, de game is nog lange van af. Dus ik hoop echt dat deze beta geen representatie is van de huidige vooruitgang van de game, maar een test versie die ze een flink aantal weken geleden hebben klaargemaakt. Want anders kan het bij release toch nog wel eens zwaar tegenvallen. Want als volwaardige game kan het nu nog zeker niet worden beschouwd. Maar ik blijf hoop houden. Ubisoft heeft me ook zeer goed verrast met AC Syndicate, die is gewoon echt top! Dus ik blijf hoop houden dat ze dat met meer games kunnen doen. ๐Ÿ˜€

  4.   
    Kamelot2's avatar

    Vond dat er na de Alpha wat meer had mogen veranderen. Zo waren er nog steeds te veel problemen in de closed beta en de open beta met het match-making en kreeg zo nu en dan toch een foutmelding losing connection. Ondanks heb ik me kort vermaakt met het spel. Vond het wel wat hebben maar ben ik erg bang dat de game heel snel eentonig gaat worden. Denk dat dit toch best wel gaat tegenvallen als het eenmaal uit is. Ik ben erg benieuwd naar The Division alleen denk ik dat dat ook zwaar gaat tegenvallen omdat het onder Ubisoft valt en tegenwoordig bakken ze er vrij weinig van. Helaas…. Tijd voor nieuwe bestuur bij Ubisoft die de games ook echt waardig wilt maken. Heb bij hun nu het gevoel van snel in elkaar flansen en snel op de markt. Patch je hier en daar moet het wel goed maken. Helaas werkt dat niet zo. Maarja, Wie ben ik ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ณ