Robot-butler Codsworth uit Fallout 4 kan ruim 1000 namen uitspreken

Happy Fallout 4 Day! Vanaf vandaag ligt het langverwachte vervolg op Fallout 3 in de winkels en dus kunnen miljoenen gamers nu eindelijk geniet van een nieuw deel, vol post-nucleair vermaak. Een leuk weetje om te onthouden voordat je begint: de robot-butler Codsworth is uitgerust met een spraaksysteem dat legio namen uit kan spreken.

Naar verluidt is deze vernieuwde versie van de bekende Mr. Handy hulprobot in staat om meer dan duizend verschillende namen op te noemen, wat de heren en dames van Polygon een leuk idee gaf. In de kostbare tijd die ze hadden om de game voor release te reviewen, poogden zij zoveel mogelijk namen uit te proberen op Codsworth.

Wat blijkt? Hij kan er aardig wat van. Zelfs een aantal onverwachte namen blijken uitgesproken te worden, al zijn er natuurlijk ook de te verwachten dompers. Wie had er nou niet ‘Dovahkiin’ genoemd willen worden?

Check hieronder de video met een aantal van de resultaten met Codsworth:


Heeft deze informatieve video je een ingeving gegeven voor je eigen naam in Fallout 4 of hoop je eigenlijk dat Codsworth ook jouw eigen verzonnen naam straks uit zijn speakers zal blèren? Laat het ons weten!

 1.   
  Tom's avatar

  Bij dezen is het duidelijk: ik trek Commonwealth in onder het pseudoniem ‘Tom Boobies’.

 2.   
  mheiden21's avatar

  Tom schreef, "Bij dezen is het duidelijk: ik trek Commonwealth in onder het pseudoniem ‘Tom Boobies’."

  Hahaha.

  Vind het wel weer een leuke toevoeging en ook gewoon een hoop random dingen die uitgesproken kunnen worden, balen dat mijn Fallout disc pas na 13uur word bezorgd.

 3.   
  Leukste's avatar

  Mr. Boobies 1:54 en Ms. Sexy 2:48. Geweldig! 😛

 4.   
  Hitman047's avatar

  Mijn naam zit er ook bij!

  Instant GOTY. 😉

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  C’mon geen “Erika” ?!? Toch wel een bekende naam zal ik zeggen.

 6.   
  H4RDSTYLE's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Mijn naam zit er ook bij!
  Instant GOTY. 😉 "

  Lol, die van mij ook! Maakt het net iets persoonlijker he 😆

 7.   
  Carcass's avatar

  Als ik vandaag niet douche of poep kan ik nog zeker 6 uur spelen zonder dat ik op een heidens tijdstip ga slapen.. Ah hij is gedownload !

 8.   
  _BeefCake99_'s avatar

  “Helle mister mark” JA HOOR hij kent mijn naam in ieder geval wel!

 9.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Dit is hetzelfde als de sleutelhangers en mokken met jouw naam erop bij de souvenir winkel, sommige namen waren er altijd en sommige nooit.