Vernieuwde Xbox One-avatars te zien in video

Een maand geleden vertelde Microsoft al dat de iconische Xbox Live-avatars binnenkort in volle glorie terugkeren op de Xbox One. De poppetjes krijgen een high-definition make-over en er komt zelfs een speciaal winkelkanaal waarin je hoedjes, shirts en andere kledingstukken voor je virtuele alter-ego kunt kopen.

In onderstaande video toont Larry “Major Nelson” Hyrb de vernieuwde avatars in detail. Wat opvalt is dat de poppetjes een zeer prominente plaats gekregen hebben. Ze zijn bijvoorbeeld aanwezig in je social feed en in je vriendenlijst. Bovendien reageren ze op jouw gedrag. In onderstaande video is bijvoorbeeld te zien hoe een avatar juicht wanneer je hem als vriend toevoegt.

De vernieuwde avatars maken onderdeel uit van de New Xbox Experience, die vanaf 12 november beschikbaar is.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Nice! Ik misde ze al

  2.   
    Tom's avatar

    Wederom een stapje ‘realistischer’ dus, als het aankomt op verhoudingen. Ben zelf geen groot fan van de verandering, vond de wat meer chibi-achtige avatars juist erg leuk.

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Doe mensen hier echt iets mee?

  4.   
    Sa.'s avatar

    ”Bram_M99″ schreef, "Doe mensen hier echt iets mee?"

    Het is een grappige toevoeging die af en toe de tijd dood. Het is echter geen prominent onderdeel ofzo, op de Xbox One zaten ze tot nu toe eigenlijk ook diep in het menu verstopt. 😉

  5.   
    mheiden21's avatar

    Was al met mijn avatar aan de slag gegaan, tis weer leuk om de tijd mee te doden. Fijn dat ze weer prominent terug zijn.

  6.   
    PaNNa's avatar

    Laat ik dit maar overslaan.