Uitgelekte gameplayvideo’s van Fallout 4 staan vol met spoilers

Onder andere de pers, waaronder onze Peter, heeft al toegang tot Fallout 4 en dat betekent dat het aantal lekken rondom de RPG van Bethesda de laatste dagen een vlucht heeft genomen. Of het nu de achievements, perks of screenshots zijn, het is allemaal al voorbijgekomen. Kan je nu echt niet wachten tot je zelf het wasteland van Fallout 4 mag verkennen, dan kan je je nu ook alvast verlekkeren aan de nodige gameplayvideo’s die al naar buiten zijn gekomen.

Natuurlijk staan deze video’s vol van de spoilers en dus kan je ze beter niet kijken als je jezelf wilt laten verrassen door de game. Kan je je nieuwsgierigheid niet bedwingen, dan kan je hier maar liefst vier video’s checken:

Wil je liever zelf aan de slag met Fallout 4? Dan zul je nog iets langer dan een week moeten wachten. Fallout 4 ligt namelijk vanaf dinsdag 10 november in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Een goede reden om ze dan even niet meer te bekijken, spoilers kunnen echt wel het verhaal verpesten imo.

  2.   
    Mjolnir's avatar

    Het internet slipt 10 november toch vol met fallout, dus aan spoilers ga je hoe dan ook niet ontkomen

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    Ik wacht tot de game uitkomt om alles te bekijken. Heb echt een hekel aan spoilers.

  4.   
    mheiden21's avatar

    Ik ga de spoilers overslaan, wil me gameplay niet verknallen.

  5.   
    LeroyJenkins's avatar

    I…….. must………… resist………………….

    Ik klik snel op pagina sluiten.

  6.   
    Moodey's avatar

    Ben je gamerecensent en gooi je alles op internet… zo zorg je er voor dat je geen early releases krijgt… (heb t niet over gn)

  7.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Vol met spoilers? Al deze beelden zijn ook door Bethesda vrij gegeven bij het bekend maken je ziet grootste gedeelte van de intro die al iedereen heeft gezien. De laatste 2 zijn alleen maar gameplay tegen mutants waar niks story in voor komt dus het zijn geen spoilers.

  8.   
    420blazeit's avatar

    Lol wat een spoilers… alleen een beetje gameplay. Echt 0.0 spoiler in al die videos.

  9.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Echte spoilers zijn er ook niet inderdaad. Echt zin in deze game!

  10.   
    PaNNa's avatar

    Mjolnir schreef, "Het internet slipt 10 november toch vol met fallout, dus aan spoilers ga je hoe dan ook niet ontkomen"

    Als ik de artikels niet openklik heb ik er geen last van, heb hem toch gepre-orderd dus zal er snel zelf genoeg aan kunnen beginnen.