Fallout 4 zal de mogelijkheid hebben om te pre-loaden

Veel gamers kunnen niet wachten tot het 10 november is en ze aan de slag kunnen met Fallout 4. Gelukkig hoeven zij niet langer te wachten dan strikt noodzakelijk, want Bethesda heeft vandaag bekendgemaakt dat je de game kunt pre-loaden. Wanneer het mogelijk wordt om Fallout 4 alvast te downloaden, is nog niet bekend.

Fallout 4 belooft een gigantische game te worden, dus het is maar goed dat gamers de bestanden al vóór 10 november kunnen downloaden, zodat ze het spel direct kunnen spelen wanneer het hen uitkomt. Maar juist voor de fans die de Collector’s Edition (of een andere fysieke editie) hebben besteld, is er slecht nieuws: voor hen bestaat er helaas geen mogelijkheid om de game te pre-loaden, ook al moet een deel van de pc-versie sowieso al via Steam worden geïnstalleerd. Pete Hines zegt in een tweet dat er naar zijn weten geen mogelijkheid bestaat om fysieke exemplaren te pre-loaden.

Zoals eerder al gezegd, weten we nog niet wanneer de pre-loadperiode van start gaat. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

 1.   
  TinusGN's avatar

  Ik ga liever voor een fysieke versie

 2.   
  Mlink21's avatar

  Dan maar een fysieke versie en niet pre-loaden. Heb liever fysieke versie ervan :D.

 3.   
  Pretbek's avatar

  Heel fijn voor de mensen met slecht internet en natuurlijk ook de die-hard fans die niet kunnen wachten.