Carlsberg onthult Fallout 4-bier met ‘bloemig aroma’

Echte Fallout-fans weten natuurlijk dat er niets gaat boven een verfrissend flesje Nuka-Cola, maar soms heb je zin in iets sterkers. Voor zulke avonden komt de Deense bierbrouwer Carlsberg met een mooi alternatief: echt Fallout-bier!

Het Fallout-bier bestaat uit een unieke mix van malted barleys en speciaal geselecteerde hopsoorten. Voor de niet-kenners onder ons: dat houdt in dat ze een boel verschillende ingrediënten door elkaar hebben gegooid om te kijken wat het resultaat is. Volgens Carlsberg gaat het hier om een “licht gekleurde pilsener, met een verfrissend hoppige smaak en bloemig aroma”. Echt stoer klinkt het niet, lekker is het ongetwijfeld.

Een kratje met twaalf flesjes is te koop bij Amazon voor 29,99 pond, wat neerkomt op zo’n 42 euro. Helaas wordt het bier niet naar Nederland verzonden, dus je zult een illegale importoperatie op moeten zetten om het spul hier over de grens te krijgen – maar daar keert een echte Lone Wanderer zijn hand natuurlijk niet voor om.

 1.   
  Ralph P Scene's avatar

  Beetje duur voor een paar flesjes bier..

 2.   
  TinusGN's avatar

  Hebben ze wel de rechten voor de naam Fallout?

 3.   
  yannick_TXL's avatar

  voor 40 kan je net zo goed 4 kratten heineken halen, 4×24 flesjes, inplaats van maar 12 😛

 4.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  z

 5.   
  AtomicDogg's avatar

  Dit is gewoon een random biertje met het Fallout logo erop. Slim, er zijn ongetwijfeld veel fanboys die dit toch wel kopen.

 6.   
  Sa.'s avatar

  Gek genoeg komen alle biertips onder dit bericht van leeftijdsgenoten van mij… 😆

 7.   
  Hitman047's avatar

  Geen Nuka-Cola?

  Gemiste kans. 😳

 8.   
  LeroyJenkins's avatar

  Ik vind de GN filmpjes leuk puur vanwege de jeugd die zo graag met de meute mee wilt doen en een biertje wilt drinken :), de uitdrukkingen op de gezichten zijn prachtig om te zien nadat ze een slokje nemen of de manier waarop ze het flesje vast houden alsof ze nog nooit een bier flesje in de handen hebben gehad :D.

  Fallout bier tja het zal ongetwijfeld een flesje gevuld met bocht zijn, maar zolang de Fallout fans het kopen zal de bier brouwer het een worst zijn.

 9.   
  PaNNa's avatar

  Ik zou er niet durven van drinken.. Beetje prijzig 😳

 10.   
  Leukste's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Geen Nuka-Cola?
  Gemiste kans. 😳 "

  Jup. 🙄

 11.   
  DB Ries's avatar

  Niet naar Nederland en ik heb net zo’n verschrikkelijke dorst

 12.   
  Flapjack's avatar

  ik wacht nog steeds op de echte wasteland sodas; Nuka Cola (Qauntum) en Sunset Sarsparilla.