Free Run-modus voor Black Ops 3 onthuld

Je kunt veel zeggen over Black Ops 3, maar niet dat de game te weinig waar voor je geldt biedt. Treyarch heeft namelijk onthuld dat de game naast een singleplayer, multiplayer en zombie-modus, ook nog een Free Run-modus krijgt.

In de Free Run-modus nemen twee of meer spelers het tegen elkaar op. Het is niet alleen zaak om zo snel mogelijk het einde van het parcours te bereiken, je zult ondertussen ook jouw schietkunsten moeten bewijzen. Treyarch vertelt:

This mode as a whole is all about managing your thrust meter and the budget that thrust meter gives you. We put the weapon challenges in so you can master your movement with respect to the guns.
De Free Run-modus lijkt aardig pittig te worden. Wanneer je een fout maakt en in de afgrond stort, zul je soms flinke stukken opnieuw moeten spelen. Bovendien worden er strafpunten opgeteld bij je tijd wanneer je tijdens sprongen meer kogels gebruikt dan nodig is.

De Free Run-modus biedt bij de launch vier verschillende parcours: één makkelijke, één gemiddelde, één moeilijke en één extra moeilijke. Volgens Treyarch zijn deze parcours niet alleen leuk om te spelen, ze helpen je ook bij het trainen van je vaardigheden.

Check de eerste beelden van de Free Run-modus in onderstaande video.

 1.   
  assassinkarsten's avatar

  Nice!

 2.   
  Speedredz's avatar

  Omg ik hou hier van

 3.   
  Ryan2000's avatar

  Bo3 word steeds vetter!

 4.   
  jelte23's avatar

  klinkt wel vet

 5.   
  AtomicDogg's avatar

  Naast zombie mode slaan nieuwe modi nooit echt aan bij CoD, de oude vertrouwde gamemodes worden altijd het meest gespeeld.

 6.   
  TinusGN's avatar

  En voor 20 euro kan je een extra map kopen!

 7.   
  Joostieh's avatar

  Black Ops: Mirrors Edge

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Weet niet of het gaat aanslaan maar ze proberen iig weer iets nieuws. Heb treyarch sowieso altijd de meest creatieve (OMG MAAR COD IS ALTIJD HETZELFDE LOLOLOL XDDDDDDD) CoD ontwikkelaar gevonden

 9.   
  PSPfreaky's avatar

  Joostieh schreef, "Black Ops: Mirrors Edge "

  Je leest mijn gedachten! CoD blijft gewoon een (fp) shooter, geen ren game!

 10.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Dat ziet er echt heel vet uit, dit lijkt me echt vet om te doen 🙂

 11.   
  frituurkoning14's avatar

  jonge wat is dit black ops komt gwoon tering hard en er zijn nog steets mense die er krietiek op gaan hebbe man man man waar gaat het heen met de wereld. sorry dat ik zo boos ben maar ik heb al een slegte dag agter de rug ben ziek en heb sins gistere al diaree en dit is wel het laatste wak nodig heb. is gwoon een vet spel PUNT

 12.   
  PaNNa's avatar

  Ziet er wel nice uit..

 13.   
  KoloFc's avatar

  Ziet er goed uit

 14.   
  Sa.'s avatar

  Ik heb altijd het gevoel dat Treyarch met relatief nieuwe dingen probeert te komen, maar in de weg worden gezeten door a. Activision (die uiteraard zo veel mogelijk bekend wil houden voor de verkoopcijfers) en b. de afwisseling met Infinty Ward, die veel vaker op safe spelen.

 15.   
  bjorntukkertje's avatar

  Origineel idee, alleen denk niet dat dit gaat aanslaan