10 redenen om deze feestdagen een Xbox One te kopen, volgens Microsoft

Met Sony aan de top moet concurrent Microsoft flink aanpoten om de verkoop van de Xbox One wereldwijd te spekken. Niet alleen is er hard gewerkt voor een degelijke line-up aan Xbox-games deze feestdagen, de Xbox One en diens accessoires worden over verloop van tijd ook steeds vetter. Microsoft doet hard haar best om de Xbox One in een beter daglicht te krijgen bij de gamer.

De Xbox One heeft volgens Microsoft inmiddels dan ook genoeg unieke eigenschappen om ze even op te sommen in een stijlvolle, grafische video. Bekijk hieronder de tien redenen waarom je binnenkort nog een Xbox One in huis zou moeten halen, volgens Microsoft zelf:

Zijn deze tien redenen genoeg om gamers ervan te overtuigen een Xbox One binnen te halen? De verkoopcijfers van komende feestdagen zullen het ons leren…

  1.   
    Speedredz's avatar

    Toch wil ik nogsteeds geen xbox

  2.   
    FireBallz's avatar

    deze redenen zijn niet echt overtuigend, wil nog steeds een PS4 en geen Xbox…

  3.   
    Rolf31's avatar

    Helaas, niet overtuigd. Maar heb een PS4 dus moet er wel heel erg veel gebeuren om een xBox aan mijn te slijten.

  4.   
    LeroyJenkins's avatar

    Het ligt eraan waar je interesse`s liggen of wat je vriendenkring heeft staan waar je samen mee wilt gamen.

    Zelf wil ik alle games spelen die ik wil spelen en die vallen onder beide groepen dus heb ik hier zowel een PS4 als een X1 staan, de console doet zeker niet onder dan die van Sony en is een geweldige toevoeging om mijn spel collectie te vergroten.

  5.   
    WildRetro's avatar

    Heb een Xbox one staan en vind t in mijn ogen een veel betere console als de ps4 met hun remakes. Kan op 1 hand tellen welke echt nieuwe games er zijn voor de Ps4. Daarnaast is de server van de one ook stabieler en t aanbod aan exclusive games ook meer. Sony verkoopt toch wel al is t alleen de naam al. Al staat er te koop een ps4 met een bak stront kopen ze t. Ik hou t hier wel bij met me One en de games die komen gaan zoals Halo 5 en Tomb Raider.

  6.   
    King of Heroes's avatar

    Deze 10 redenen waren toch niet overtuigend voor mij… ๐Ÿ™

  7.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    WildRetro schreef, "Heb een Xbox one staan en vind t in mijn ogen een veel betere console als de ps4 met hun remakes. Kan op 1 hand tellen welke echt nieuwe games er zijn voor de Ps4. Daarnaast is de server van de one ook stabieler en t aanbod aan exclusive games ook meer. Sony verkoopt toch wel al is t alleen de naam al. Al staat er te koop een ps4 met een bak stront kopen ze t. Ik hou t hier wel bij met me One en de games die komen gaan zoals Halo 5 en Tomb Raider. "

    Dan*

    Hahaha deze guy ๐Ÿ˜†
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(eighth_generation)
    Check deze link, jij hebt wel een heleboel vingers aan je hand zitten geloof ik.

    OT: als Microsoft de naam verandert in 720 haal ik hem… ๐Ÿ™„

  8.   
    King of Heroes's avatar

    STRAIGHT FLUSH schreef, "

    ”WildRetro” schreef, "Heb een Xbox one staan en vind t in mijn ogen een veel betere console als de ps4 met hun remakes. Kan op 1 hand tellen welke echt nieuwe games er zijn voor de Ps4. Daarnaast is de server van de one ook stabieler en t aanbod aan exclusive games ook meer. Sony verkoopt toch wel al is t alleen de naam al. Al staat er te koop een ps4 met een bak stront kopen ze t. Ik hou t hier wel bij met me One en de games die komen gaan zoals Halo 5 en Tomb Raider. "

    Dan*
    Hahaha deze guy ๐Ÿ˜†
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(eighth_generation)
    Check deze link, jij hebt wel een heleboel vingers aan je hand zitten geloof ik.
    OT: als Microsoft de naam verandert in 720 haal ik hem… ๐Ÿ™„ "

    720p zoals bij de Battlefront Beta..?
    Sorry, ik kon het niet laten.. ๐Ÿ˜ณ

  9.   
    toqeer's avatar

    nee ik ook niet ben super blij met me ps4, is veel interessanter kwa games

  10.   
    Bosnegert's avatar

    xbone is voor honden. swaggers spelen op een Wii u, nooit problemen mee

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Effe gekeken ik zie voor mij geen enkele reden om naast mijn ps4 een xbox one te halen

  12.   
    tijn80's avatar

    Wereldwijd zijn er dus 9 redenen. Verwacht niet dat er veel animo voor NFL fantasy football buiten de USA. Als je verder gaat vergelijken met de PS4 (want nee, de WiiU is niet vergelijkbaar) is eigenlijk alleen de backwards compatibilieit de grote plus. Over exclusives kan je lang lullen, dat is gewoon een kwestie van mening.

    Sommige exclusives vind ik wel interessant, maar om daarvoor een 2e console aan te schaffen… Voorlopig hou ik het bij de PS4. Misschien over een tijdje ๐Ÿ˜‰

    Kan iemand mij vertellen wat de toegevoegde waarde is van de Windows 10 connectiviteit? (buiten het verderspelen op je tablet o.i.d.)

  13.   
    gamepower's avatar

    waneer gaan jullie nu eindelijk eens inzien dat jullie met jullie PS4 …. NET ALS IKZELF een bagger koop gedaan hebben…. geeft me nu eens de helft van MS…. is dus 5 redenen om een stofzuiger ik bedoel een ps4 in huis te hebben dit najaar….. zitten jullie nu echt te wachten tot UC uitkomt om dan te zeggen hoe mooi deze game is…..terwijl je het hele najaar het moet stellen met remakes….. jullie zijn echt zielig in jullie reacties…. niet overtuigt haha en van jullie ps4 die meer lawaai maakt dan mij stofzuiger wel….. ik geef teminste toe dat ik 399 euro beter in games voor men xbox had gestoken….. en zal de vraag weer komen waarom verkoop je de ps4 dan niet….. simple reden de 2dehands sites staan vol met ps4 systemen en je krijgt er max 150 euro voor, wegens overaanbod … dus laat ik hem liever rotten naast mij xbox…. en nu ga ik zelfs mijn accound op GN verwijderen …. want deze site is niet meer serieuze te nemen met het hele fanboy gedrag…..zelfs de hele redactie doet hier aan mee…. MET HET VRIENDJES POLITIEK je gaat me zeker niet missen, maar wees gerust ik jullie ook niet….. nog een welgemeende FUCK YOU

  14.   
    Downzilla's avatar

    @gamepower Het strandseizoen is al lang voorbij, misschien dat je eindelijk eens het zand tussen je vagina weg moet stofzuigen met je ps4.

  15.   
    MBgamer's avatar

    Ene kant wel spijt dat ik na mijn zbox360 geen xboxone gekocht hebt.
    Mijn vrienden hebben allemaal ps4 , daarom heb ik ps4 gekocht.
    Nextgen word denk wel weer xbox variant.

  16.   
    Tom's avatar

    Hoezo doet de redactie er aan mee? We hebben weliswaar wat ‘kampen’ binnen de crew, maar niemand propageert het een of het ander in diens berichtgeving. Qua consoles is de toon bij ons vrij neutraal, niks wordt specifiek voorgetrokken. Nooit met opzet in ieder geval.

  17.   
    mastertje's avatar

    gamepower schreef, "waneer gaan jullie nu eindelijk eens inzien dat jullie met jullie PS4 …. NET ALS IKZELF een bagger koop gedaan hebben…. geeft me nu eens de helft van MS…. is dus 5 redenen om een stofzuiger ik bedoel een ps4 in huis te hebben dit najaar….. zitten jullie nu echt te wachten tot UC uitkomt om dan te zeggen hoe mooi deze game is…..terwijl je het hele najaar het moet stellen met remakes….. jullie zijn echt zielig in jullie reacties…. niet overtuigt haha en van jullie ps4 die meer lawaai maakt dan mij stofzuiger wel….. ik geef teminste toe dat ik 399 euro beter in games voor men xbox had gestoken….. en zal de vraag weer komen waarom verkoop je de ps4 dan niet….. simple reden de 2dehands sites staan vol met ps4 systemen en je krijgt er max 150 euro voor, wegens overaanbod … dus laat ik hem liever rotten naast mij xbox…. en nu ga ik zelfs mijn accound op GN verwijderen …. want deze site is niet meer serieuze te nemen met het hele fanboy gedrag…..zelfs de hele redactie doet hier aan mee…. MET HET VRIENDJES POLITIEK je gaat me zeker niet missen, maar wees gerust ik jullie ook niet….. nog een welgemeende FUCK YOU"

    Dude praat voor jezelf. Dat jij het een kut aankoop vind is lekker voor je, moest je maar beter nadenken/researchen

    Dat betekend dus verder ook niet dat het voor de rest ook zo moet zijn. Xbox exclusives interesseren me allemaal niks (behalve halo een beetje). Ps 4 namen al mijn vrienden dus ging die kant ook maar op. De tering wat een slechte aankoop, beetje met vrienden spelen.. dat terwijl xbox geweldige niet interessante games voor mij heeft. Echt een slechte keus.

    Misschien moet je ook vaker je ruimte ontstoffen want mn ps4 maakt weinig geluid.
    Maar eeh tot ziens 8)

  18.   
    TinusGN's avatar

    O microsoft o microsoft, ga maar ff wat aandacht besteden aan dat raampje van jullie, (slechte grap over windows)

  19.   
    NLkevvNL's avatar

    heb er al 1

  20.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Enige reden waarom ik dan nog een xbox one zou willen, is vanwege de backwards compatibility, maar ja daar heb ik m’n 360 nog wel voor.

  21.   
    Pim Huberts's avatar

    Heb al een one

  22.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    gamepower schreef, "waneer gaan jullie nu eindelijk eens inzien dat jullie met jullie PS4 …. NET ALS IKZELF een bagger koop gedaan hebben…. geeft me nu eens de helft van MS…. is dus 5 redenen om een stofzuiger ik bedoel een ps4 in huis te hebben dit najaar….. zitten jullie nu echt te wachten tot UC uitkomt om dan te zeggen hoe mooi deze game is…..terwijl je het hele najaar het moet stellen met remakes….. jullie zijn echt zielig in jullie reacties…. niet overtuigt haha en van jullie ps4 die meer lawaai maakt dan mij stofzuiger wel….. ik geef teminste toe dat ik 399 euro beter in games voor men xbox had gestoken….. en zal de vraag weer komen waarom verkoop je de ps4 dan niet….. simple reden de 2dehands sites staan vol met ps4 systemen en je krijgt er max 150 euro voor, wegens overaanbod … dus laat ik hem liever rotten naast mij xbox…. en nu ga ik zelfs mijn accound op GN verwijderen …. want deze site is niet meer serieuze te nemen met het hele fanboy gedrag…..zelfs de hele redactie doet hier aan mee…. MET HET VRIENDJES POLITIEK je gaat me zeker niet missen, maar wees gerust ik jullie ook niet….. nog een welgemeende FUCK YOU"

    Ik snap dat het frustrerend is om te zien dat Xbox het zo slecht doet. Toegeven dat PlayStation de betere console is van de 2 is geen fanboygedrag maar gewoon de waarheid. Ik vind het juist een prestatie dat een console met “alleen maar remakes” het beter doet dan Xbox.
    Beetje fanboy gedrag om telkens over die remakes te beginnen want er zijn genoeg nieuwe games voor ps4.
    Zeer kinderachtig van je om GN en zijn community af te zeiken, hoop dat je dat voortaan ergens anders doet. Enige waar je gelijk in hebt is dat we je niet gaan missen, doei! ๐Ÿ˜›

  23.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Gamepower heeft een knuffel nodig

  24.   
    tijn80's avatar

    Ikspeelnooitpokemon schreef, "Gamepower heeft een knuffel nodig"

    Idd. Hij heeft zijn punt in ieder geval wel gemaakt……. ๐Ÿ˜›

  25.   
    vikvir's avatar

    Waar kan je een PS4 voor 150 euro halen?! :O Mag ik een linkje?