‘Cyberpunk 2077 wordt nog groter dan The Witcher 3’

Hoewel CD Projekt RED eigenlijk had gezegd dat het voorlopig niets meer zou zeggen over Cyberpunk 2077, maar dat is niet voor iedere werknemer even eenvoudig. Visual effects artist Jose Teixeira heeft namelijk zijn mond voorbijgepraat over het formaat van de game. Hij zegt dat het spel nog groter wordt dan The Witcher 3, dat toch al wordt beschouwd als een game van legendarische proporties. Teixeira zegt dat de studio in het onbekende stapt wat betreft schaal.

Maar The Witcher 3 heeft het bedrijf goed op weg geholpen om zo’n gigantisch project tot een goed einde te brengen. De medewerker van CD Projekt RED zegt dat bijna al zijn collega’s wel iets hebben dat ze deze keer anders (en hopelijk dus beter) willen doen dan bij The Witcher 3.

In hetzelfde interview werd natuurlijk ook gevraagd naar een eventuele releasedatum, maar daar mocht Teixeira niets over vertellen, want hij ontweek deze vraag door grappend te zeggen dat het doel momenteel 2077 is. Althans, laten we hopen dat het als grapje bedoeld was…

 1.   
  Sanderlagrande's avatar

  groter is naar mijn idee niet altijd beter.

 2.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ik had bij the witcher al dat ik het spel te groot vond en ik niet het gevoel had dat ik het uberhaupt nooit zou kunnen uitspelen. Dus als dit nog groter wordt zal dat alleen maar erger worden

 3.   
  Downzilla's avatar

  Oh nee nu zit er te veel content in het spel boo hoo. Straks krijg ik nog waar voor mijn geld ook. Echt wtf man.

 4.   
  Bosnegert's avatar

  oh shit ik koop veel liever dlc voor meer content ipv een game die je bijna niet uitspeelt

 5.   
  Neolite's avatar

  Serieus? Te veel content? Ik heb nog nooit zo veel onzin gehoord. Als je dit daadwerkelijk van mening bent dan ben je geen echt gamer.

 6.   
  Dark_Phoenix's avatar

  stan_the_manNL schreef, "Ik had bij the witcher al dat ik het spel te groot vond en ik niet het gevoel had dat ik het uberhaupt nooit zou kunnen uitspelen. Dus als dit nog groter wordt zal dat alleen maar erger worden"

  Wanabe gamer 😡

 7.   
  FireBallz's avatar

  Het wordt langzamer hand steeds meer een wedstrijd om de grootste Sandbox, niet meer om de beste game 🙁

 8.   
  PaNNa's avatar

  Bosnegert schreef, "oh shit ik koop veel liever dlc voor meer content ipv een game die je bijna niet uitspeelt"

  Hoe meer content voor je geld, hoe beter. Toch? Of niet?
  Of betaal je liever meer voor minder content? Ik begrijp sommige mensen hun manier van denken toch niet hoor.

  Als ze dit project goed kunnen aanpakken, er iets creatiefs mee kunnen doen en streven naar een beter eindproduct zie ik het probleem toch niet hoor.

 9.   
  Dark_Phoenix's avatar

  FireBallz schreef, "Het wordt langzamer hand steeds meer een wedstrijd om de grootste Sandbox, niet meer om de beste game :("

  Dan weet jij niet hoe CD Project Red werkt. Hun streven altijd naar kwaliteit. Maar natuurlijk proberen ze hun schaal te vergroten om te kijken hoe ze hun grenzen nog meer kunnen verleggen.