Launch-versie Rainbow Six Siege bevat tien multiplayer maps

Rainbow Six Siege zal bij launch tien multiplayer maps bevatten, blijkt uit een interview van PCGamer met level designer Benoit Deschamps. Het team achter de tactische shooter had meer dan vijftig verschillende ideeën voor multiplayer maps, maar uiteindelijk is ervoor gekozen om tien maps daadwerkelijk te ontwerpen.

Deschamps zegt in het interview dat er al wordt gewerkt aan nieuwe content voor na de launch van de game:

As for now yes, there are ten maps, but we have more planned because we’re already working on more content for players after launch.
Vind jij tien maps genoeg voor een game als Rainbow Six Siege? Laat het weten in de reacties! Vergeet ook niet om een beta-key van Rainbow Six Siege te claimen, als je de game nog wilt uitproberen.

  1.   
    PSPfreaky's avatar

    Ik weet niet wat voor modi je allemaal kan spelen, maar 10 maps is voor het begin genoeg. Jammer dat ze nu al zitten te praten over (betaalde) DLC, terwijl de game nog niet is verschenen.

    Tegenwoordig is het meer dit.

  2.   
    Bram_M99's avatar

    PSPfreaky schreef, "Ik weet niet wat voor modi je allemaal kan spelen, maar 10 maps is voor het begin genoeg. Jammer dat ze nu al zitten te praten over (betaalde) DLC, terwijl de game nog niet is verschenen.
    Tegenwoordig is het meer dit."

    Die foto omschrijft het echt volledig. Zo jammer…