Fallout 4 krijgt Season Pass

Fallout 4 krijgt een Season Pass, zo maakt Bethesda via de officiële website bekend. Voor 30 dollar (euro) krijg je alle toekomstige Fallout 4 DLC, ongeacht hoeveel dat zal zijn. Het ontwikkelteam weet namelijk nog niet wat en hoeveel men precies gaat maken aan DLC.

Volgens Bethesda gaat het minimaal om DLC ter waarde van 40 dollar, gebaseerd op wat men eerder al deed voor Oblivion, Fallout 3 en Skyrim. Mocht er nog veel meer gaan verschijnen, dan ben je met de Season Pass ook van die extra content verzekerd.

Zoals men eerder al aangaf, zal het ontwikkelteam zich vooral richten op de hoofdgame en niets meer prijs geven omtrent het verhaal. Pas als alle puntjes op de spreekwoordelijke i staan, wordt er werk gemaakt van extra content.

 1.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Season pass voor zulke games is het wel waard en ben je ook nog goedkoper uit ook nog.

 2.   
  Basman01's avatar

  inderdaad

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Helemaal als het gaat om zulke ontwikkelaars die je garanderen dat je kwaliteit dlc hebt voor je game.

  Ik heb nu al spijt dat ik de season pass van Batman Arkham Knight heb gekocht, helemaal met het beetje story en overige dlc skins dat ik kreeg. Maar ik weet wat ik kan verwachten van Bethesda als het komt op echte verhaal drijvende (langdurige) downloadable content.

  *kijkt liefdevol Skyrim aan* 😛

 4.   
  gamerfriend01's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Helemaal als het gaat om zulke ontwikkelaars die je garanderen dat je kwaliteit dlc hebt voor je game.
  Ik heb nu al spijt dat ik de season pass van Batman Arkham Knight heb gekocht, helemaal met het beetje story en overige dlc skins dat ik kreeg.
  Maar ik weet wat ik kan verwachten van Bethesda als het kotm op echte verhaal drijvende (lange) downloadable content. *kijkt liefdevol Skyrim aan* 😛 "

  Hoop ook nog steeds dat er nog wat goede content uitkomt voor Batman. Aan de waarde van de season pass te zien mogen we hopelijk nog wat verwachten.

 5.   
  FireBallz's avatar

  season pass voor dit soort games komt altijd uit, t enige wachten was op welke DLCs erbij zitten. Ga deze misschien wel halen, weet nog niet zeker.

 6.   
  Overload14's avatar

  Ik heb normaal een hekel aan dat season pass gedoe maar 30-40 euro is nog wel een redelijke prijs in mijn ogen. En tot nu toe heeft Bethesda mij nog nooit teleurgesteld qua content met games dus dit zal ook wel prijs kwaliteit zijn tegenover vele andere uitgevers die met Season passes komen en dan een paar maps of missies toevoegen waar je niet veel aan hebt.