Evolve is komend weekend gratis te spelen op de Xbox One en pc

Evolve zal komend weekend tijdelijk in de free-to-play modus stand gaan. Spelers die de vier-tegen-één jacht nog niet beleefd hebben, kunnen de aanstaande vrije dagen aangrijpen om persoonlijk op jacht te gaan, of te vluchten voor vier gretige jagers.

2K heeft met Evolve nog wel een en ander te wensen wat betreft het aantal actieve spelers en door de game gratis speelbaar te maken, hoopt men nieuwe spelers te overtuigen van een aanschaf. Geïnteresseerden kunnen aan de slag met vier monsters en achttien hunters, op maar liefst negentien maps. Ook de DLC is daarbij gedeeltelijk inbegrepen. Op zaterdag zal de Season 1-DLC beschikbaar zijn en op zondag is het de beurt aan Season 2. Mocht je Evolve gaan spelen en enthousiast raken, dan is het goed om te weten dat alle progressie gedurende het weekend overgedragen kan worden naar de volledige game. Het weekendwerk is dus niet voor niets. Zoals de titel van dit bericht al aangeeft: de probeerversie is alleen te spelen op de Xbox One en PC.

 1.   
  mheiden21's avatar

  Mooi moment om Evolve eens te proberen, in de winkel twijfel ik nog steeds of ik em nu wel of niet moet kopen, ga ik a.s. weekend dus achterkomen.

 2.   
  Jerry97's avatar

  En waarom niet op ps4?

 3.   
  Ippon99's avatar

  cool

 4.   
  Puddingboom's avatar

  nice, ga ik zeker proberen!