Uiterlijk Master Chief blijft ook in Halo 5: Guardians geheim

Master Chief, één van de bekendste personages uit het Halo-universum, zal ook in Halo 5: Guardians zijn ware identiteit niet bekend maken. Zo blijkt uit uitspraken van creative director van de game Tim Longo. Longo deed deze uitspraken tijdens een interview op Microsoft’s X15 event in Canada dit weekend.

“I actually don’t even know if I can talk about that. He doesn’t take his helmet off.”
Enkel in Halo 4 vingen we slechts een glimp op van het gezicht van Master Chief toen de achter- en zijkant van zijn hoofd in beeld waren. Verder weet niemand, behalve de makers van de game, hoe John-117 er daadwerkelijk uitziet.

In 2012 maakte 343 Industries bekend dat zij er nog niet klaar voor waren om de identiteit van Master Chief te onthullen en met deze uitspraak lijkt het erop alsof dat er voorlopig ook niet in zit. Wie zit er toch verscholen onder die wereldberoemde helm? Misschien zullen we het nooit weten…

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Spannend, heb een vraagje gamesnet, is het handig om de boeken van halo te lezen om het verhaal te snappen?

  2.   
    Neros's avatar

    Ik raad het boek “Halo The Fall of Reach” aan. Hierin wordt beschreven hoe John de Master Chief is geworden. Overigens komt er ook een animatie serie uit van dit boek, die in bepaalde edities van Halo 5 wordt meegeleverd.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Neros schreef, "Ik raad het boek “Halo The Fall of Reach” aan. Hierin wordt beschreven hoe John de Master Chief is geworden. Overigens komt er ook een animatie serie uit van dit boek, die in bepaalde edities van Halo 5 wordt meegeleverd."

    Dankjewel!

  4.   
    Mjolnir's avatar

    Het missen van het uiterlijk van John is dan ook wel een beetje de magie…