Duck Hunt (als eend) speelbaar gemaakt in Halo 5: Forge | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

In de Forge-modus van Halo 5: Guardians kun je meer maken dan de meesten wellicht zouden denken. Van compleet eigen maps tot innovatieve game-modi, de handige gamer kan met Forge flink uit de voeten. Neem bijvoorbeeld YouTuber Unsorted Gaming, die de Nintendo-klassieker Duck Hunt naadloos over heeft gezet naar de futuristische shooter.

Onderstaande video toont hoe je de game op de reguliere schietwijze kunt spelen, maar ook hoe je de rol van eend op je mag nemen en nodeloos in het rond kunt fladderen, zoekend naar je imminente dood.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Daarnaast kun op onze gezellige Discord-server ook je eigen tip achterlaten in het #lunchtip kanaal.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren