Red Dead Redemption is meer dan 14 miljoen keer verkocht

Red Dead Redemption is inmiddels al meer dan vijf jaar uit en heeft desondanks wederom een commerciële mijlpaal bereikt. Uitgever Take-Two Interactive heeft bekendgemaakt dat de western inmiddels veertien miljoen keer over de toonbank is gegaan. Begin 2012 stond de teller nog op dertien miljoen.

Take-Two publiceerde het cijfer in het meest recente verslag voor aandeelhouders. In het verslag staat ook dat de Undead Nightmare-uitbreiding een commercieel succes is gebleken.

De indruk die Red Dead Redemption heeft achtergelaten smaakt natuurlijk naar meer. Eerder dit jaar leek een waslijst aan vacatures nog te duiden op de ontwikkeling van een nieuwe game in de Red Dead-franchise. Daarnaast liet Take-Two baas Strauss Zelnick een jaar geleden nog doorschemeren dat Red Dead Redemption wordt gezien als een ’permanente’ franchise. Voor nu blijft het dus wachten op een aankondiging van Red Dead Redemption 2 of een ander deel in de Red Dead-serie.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Dat is een mooi cijfer, ik had me toch vermaakt met deze game. Algauw werd een uurtje enkele uren 🙂

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zeker mooi heb mij prima vermaakt met dit spel kom nu maar snel met aankondiging van het volgende deel 🙂

 3.   
  420blazeit's avatar

  Hoop dat die nog een keer voor PC uitkomt.

 4.   
  fdennis's avatar

  Dit was nou echt de game geweest. Waar ik graag een remaster/definitive edition van had willen zien. Het is zo jammer dat Gta V die net een jaar op de last gen consoles uit was dat die wel op de ps4 word uitgebracht en Red Dead niet. Zal ongetwijfeld minder hebben gekost om Gta V ook voor de ps4/x1 uit te brengen dan Red Dead.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Tijd voor een 3de Red Dead game dus. Graag ook op pc deze keer. Vind Red Dead Redemption heel vet maar vind het gewoon niet meer fijn om naar te kijken sinds ik de pc gewend ben

 6.   
  Hitman047's avatar

  Verscheept, niet verkocht. 😉

  Blijft een mooi aantal.

  Een PC port of Remaster lijkt me (helaas) erg onwaarschijnlijk. Rockstar San Diego schijnt wel aan een derde deel te werken…

 7.   
  Puddingboom's avatar

  Laten ze het nou maar eens voor pc uitkomen man man man.

 8.   
  RikH's avatar

  Dus tijd voor nummer 2 en naar pc

 9.   
  Hillianii's avatar

  Deel 2 man! We wachten al heel lang erop!

 10.   
  Deadstriker's avatar

  PC versie graag! 😀