‘Scalebound zal de kracht van de Xbox One laten zien’

Scalebound wist hoge ogen te gooien met de trailer die werd getoond tijdens Gamescom. De regisseur van de game, Hideki Kamiya, vertelt in een interview met het Britse Metro dat de game zal laten zien welke kracht de Xbox One bezit:

So in terms of, say, Scalebound, which is an exclusive title for Xbox One, my ultimate goal and mission is that this will help appeal to, and also heighten the value, of not just my game but also the console, and show the power of what Xbox One can do.
Kamiya belooft daarnaast een game te leveren die genoeg waarde biedt voor de prijs die je moet betalen. Hij hoopt daarmee het vertrouwen te winnen van Microsoft en de gamers:
I need to make sure that you get the value, and hopefully even more, for the amount that you’ve paid. So I think that very simply fact is what keeps us going, because our partners see the commitment that we put into the games that we’re making.
De releasedatum van Scalebound is nog steeds niet bekend. Als je meer wilt weten over de game, bekijk dan onze Scalebound-preview.

 1.   
  gamepower's avatar

  de ware kracht van de xbox one zal pas te zien zijn als ze eens stoppen met ontwikkelen voor de xbox 360,
  zolang ze games uitbrengen op de 360 moet ermee rekening gehouden worden… de xbox one is nu uit van november 2013… dit is bijna 2 jaar…ik zeg stop met games te ontwikkelen voor de vorige generatie en laar iedere ontwikkelaar zich consenteren op de nieuwe systemen… dan zullen we bij iedere game verschieten wat er op het scherm komt

 2.   
  Jerry97's avatar

  Helemaal mee eens gamepower.

 3.   
  LeroyJenkins's avatar

  Ben het met gamepowers niet eens, er zijn zat mensen die een nieuwe console kunnen betalen en/of nog steeds de 360 of de PS3 genoeg vinden, daarnaast is het onzin dat men MOET stoppen het is aan de ontwikkelaar of hij een game maakt voor de 360 of de One, het is niet zo dat MS die keuze maakt voor ze.

 4.   
  PaNNa's avatar

  gamepower schreef, "de ware kracht van de xbox one zal pas te zien zijn als ze eens stoppen met ontwikkelen voor de xbox 360,
  zolang ze games uitbrengen op de 360 moet ermee rekening gehouden worden… de xbox one is nu uit van november 2013… dit is bijna 2 jaar…ik zeg stop met games te ontwikkelen voor de vorige generatie en laar iedere ontwikkelaar zich consenteren op de nieuwe systemen… dan zullen we bij iedere game verschieten wat er op het scherm komt "

  Zolang deze console nog genoeg verkoopt zal dit niet het geval zijn en is dit nog onrealistisch.. Er zijn nog zoveel mensen dagelijks online op hun 360 en die nog steeds nieuwe titels kopen om op hun console te gamen. Niet iedereen heeft namelijk direct een budget om de laatste nieuwe console’s in huis te halen en daar zal vervolgens ook wel rekening mee worden gehouden. De 360 is lang en zeker nog niet uitgeput.

 5.   
  Artyom_'s avatar

  Er is niks mis met het (nog steeds) verkopen van X360 en PS3 consoles. Het enigste wat al jaren het probleem voor ons PC gamers en nu ook voor XBONE en PS4 gamers is, is dat de hardware van de vorige generatie niks met PC hardware te maken heeft en daardoor al de ontwikkeling voor de PC in de weg zat. Nu hebben beide XBOX en PS een AMD APU, die PC technisch makkelijk is om voor te ontwikkelen. Ik verwacht in de komende jaren daar ook minder problemen te zien.

  Helaas is het wel zo wat Gamepower zegt, neem huidige titels nog niet zo heel serieus op het gebied van ”wij trekken alles eruit”. Ik neem zelfs Halo games op de XBOX One niet serieus.

  Helaas worden games ook steeds belachelijker gemaakt. Er zit een GPU in consoles die zo sterk als een 7850 zijn en dat is een mid-end PC kaart. Neem mee dat er extreem goed voor geoptimaliseerd kan worden, dan haal je er mooie dingen uit. Jammer genoeg worden games ook vol gebouwd met kant en klare meuk waar niemand beter van wordt, zoals de extreme omgeving in de Halo games. Als je efficiënt de wereld gaat bouwen, dan zijn het niet eens slechte consoles.

 6.   
  LesserMagic's avatar

  DirectX12?

 7.   
  gamepower's avatar

  PaNNa schreef, "

  ”gamepower” schreef, "de ware kracht van de xbox one zal pas te zien zijn als ze eens stoppen met ontwikkelen voor de xbox 360,
  zolang ze games uitbrengen op de 360 moet ermee rekening gehouden worden… de xbox one is nu uit van november 2013… dit is bijna 2 jaar…ik zeg stop met games te ontwikkelen voor de vorige generatie en laar iedere ontwikkelaar zich consenteren op de nieuwe systemen… dan zullen we bij iedere game verschieten wat er op het scherm komt "

  Zolang deze console nog genoeg verkoopt zal dit niet het geval zijn en is dit nog onrealistisch.. Er zijn nog zoveel mensen dagelijks online op hun 360 en die nog steeds nieuwe titels kopen om op hun console te gamen. Niet iedereen heeft namelijk direct een budget om de laatste nieuwe console’s in huis te halen en daar zal vervolgens ook wel rekening mee worden gehouden. De 360 is lang en zeker nog niet uitgeput."

  ONZIN… net door deze reactie… blijft een public trouw aan de oude generatie, er is een nieuwe systeem uit van november 2013…. iedereen moet beseffen, dat de 360 op zijn einde is….ik zeg stop met games te ontwikkelen voor oude apparaten, dit kost geld en veel moeite…. en mensen die wel meegaan met hen tijd worden gestraft… het is nu ook niet dat een nieuwe console stukken van mensen kost….. je bent een gamer of niet… net als met een met een pc… heb je een oude pc, kun je de nieuwste games niet spelen, dit vraag een inspanning van iedere gamer…. waarom dan blijven kloten met een oudere generatie, we zijn 2 jaar verder sinds de lancering van de one… ik zeg afbouwen met de oude generatie en nieuwe games enkel op de nieuwe consoles… kost geld, energie en mensen die wel geïnvesteerd hebben worden gekloot

 8.   
  PaNNa's avatar

  Als Microsoft klanten wil verliezen zullen ze de productie van de 360 en de games morgen al stop zetten, dit is niet het geval. En maar goed ook, anders zouden ze een hele omzet en veel klanten aan hun neus zien voorbij gaan.