Microsoft hernieuwt rechten op de naam Scalebound

Begin dit jaar kwam Microsoft met slecht nieuws naar buiten: de ontwikkeling van de RPG Scalebound werd stilgelegd en de game lijkt dus voltooid verleden tijd te zijn. Toch is er nog een sprankje hoop, want Microsoft heeft de rechten op de naam Scalebound verlengd.


De geruchtenmolen is vanzelfsprekend volop gaan draaien na dit nieuws. Het kan zijn dat Microsoft de naam wil behouden, omdat een nieuwe partij de rol van voormalig ontwikkelaar Platinum Games wil overnemen. Er wordt door een aantal insiders al gesteld dat Microsoft een bevriende studio heeft gevonden die bereid is het project over te nemen.

Het zou ook kunnen dat Microsoft de naam wil reserveren voor een compleet nieuw project, zodat niemand anders met de naam Scalebound aan de haal kan gaan. De tijd zal leren wat de uitgever van plan is met de verloren draken.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Raar nieuws maar ben wel benauwd waarom Microsoft dit gedaan heeft. Op E3 horen we er misschien meer over.

 2.   
  mattioza's avatar

  Laat het ons hopen dat ze verder doen met de game, altijd jammer dat een game in zo’n ver stadium wordt afgebroken. Xbox kan ook wel wat exclusives gebruiken (al dan niet samen met pc) 😛

 3.   
  Master Messi's avatar

  Ik verwacht dat Capcom dit gaat doen met de ervaring van Devil May Cry en Lost Planet 2 multiplayer…